Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uni fiúk, ti tudnátok komoly kapcsolatban élni egy passzív fiúval, tudván azt, hogy a passzív fiú nem próbálná ki és nem is csinálná a másik szerepet, és így ebben a kapcsolatban már "nem lehetnétek" unik?
Hét éve együtt vagyok a párommal. Uni passzívként kezdtem ő teljesen passzív volt előttem még soha nem is aktívkodott sőt, ha csak szóba került ,hogy neki kéne lenni az aktív félnek nem állt fel neki.Két évig igazából nem tudod engem megdugni. De azért mivel szeretet ezért azért megujjazott meg nyalt is amivel kielégítette a passzív énemet, mert baromira jól csinálta:D
Aztán mára amúgy van ,hogy szívesen aktívkodik is nem erőltettem magától kezdte el csinálni én meg hagytam de ez két év után jött el. Az igazi szerelem és szeretett amúgy sok mindent legyőz. Ha tudtam volna róla ,hogy ful passzív akkor lehet bele se megyek a kapcsolatba de ez csak az ágyban derült ki. Számára is ,hogy én nem teljesen vagyok aktív bika:D De akkor már mind a ketten egy más ba estünk és azt leszámítva ,hogy én nem voltam passzív a sex baromi jó volt jobb mint eddig bárkivel ezért aztán együtt maradtunk és ez a passzív aktív probléma is meg oldódót.Ma már simán bele mennék aktív vagy passzív kapcsolatba nem érdekelnek ezek a lesosztások rá jöttem ,hogy minden képlékeny és minden változhat.
tudok persze:) több mint két éve
24F
Köszönöm a válaszokat! :)
Azért többen írtátok, hogy a szerelmetekért vállalnátok csak az egyik oldalt, de persze azt is megértem, ha nem.
4# Sok boldogságot továbbra is. Rugalmas barátod van, de a kérdés kifejezetten arra irányult, hogy aki nem képes arra, hogy élvezze az aktív szerepet, sem azt, amit az aktívok szoktak csinálni, vele is képes lennél-e egy komoly kapcsolatban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!