Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgy kérdezzem meg, hogy passzív vagy aktív?
Fél éve ismerjük egymást, de szinte mindent tudunk már egymásról.
Viszont tudom, hogy ez a dolog nem igazán tartozik rám, de valamiért mégis szeretném tudni, de nem is szeretném megsérteni azzal, hogy ilyeneket kérdezek tőle, bár nem tudom, hogy annak venné-e, de ezt sosem lehet tudni.
Hát csak magamból tudok kiindulni.. Tőlem eddig két lánybaeát kérdezte meg, az egyikőjükkel egyáltalán nem volt gáz a dolog, mert gyakorlatilag mindent kidumáltunk, későbbiekben sokkal intimebb dolgokat is. Valahogy vele alapból nagyon közvetlen volt a kapcsolatom. Hogy hogyan kérdezett rá, már nem emlékszem pontosan. De valahogy elvicceskedve.
A másik lány, na ő pár heti ismertség után kereken megkérdezte :D Hát nem mondom, kicsit váratlanul ért, pláne hogy nem is beszéltünk semmi olyanról. De nem akadtam fenn rajta, nem éreztem, hogy ezen annyira problémázni kéne.
Van még egy nagyon jó lánybarátom, akivel nagyon sokmindent, komoly témákat is megbeszélünk, tudod még olyan lelkis dolgokat is, de a szexualitás az kb mintha kimondatlanul tabu lenne vagy nem tudom... Az a helyzet hogy ő fiatalabb hét évvel nálam és bár már felnőtt meg minden, de valahogy mégis nem mernék ilyen jellegű beszélgetést kezdeményezni nála, úgy tűnik ő sem nálam, vagy szimplán nem érdekli, nem tudom. Ha egyszer rákérdezne, lehet hogy egy pillanatra zavarba hozna, de nem érezném gáznak. Ha kérdeznek, válaszolok, kb ennyi.
Hogy hogyan kérdezz rá? Szerintem egyszerűen mondd azt hogy szeretnél kérdezni valami intimebb dolgot, és egyszerűen tedd fel a kérdést :)
Én fiúként kérdeztem meg egyik ismerösömtől hogy aktív vagy passziv. Ennek egyszerű oka van ha ritkán összefutunk tudjam ki ül melletem a padon. (Nagyon távoli haverról van szó üzetelkegetni szoktunk inkább)
Monta passzív innentől kezdve viccesen visszavágtam neki akkor jó mert ha lehajlok elötted nem kell tartanom hogy feláll a pecsed... Nevetett...
Értem, köszönöm a válaszokat. :)
Utolsó, tudom, hogy semmi közöm hozzá, ezért nem mertem még megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!