Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus aktív és passzív jellemzők?
Figyelt kérdés
Vannak ilyenek? Például nekem egy passzív ismerősömnek az a lényeg, hogy a társát elélveztesse, utána mehet is haza, mert magát elintézi egyedül is. És a másik oldalon is, az aktívak önmaguk élvezeteire koncentrálnak, nem a másikéra. Magára ismer valaki? Csak mert én aktív létemre egy kicsit igen :D2016. aug. 1. 17:03
1/4 anonim válasza:
Az ilyen aktívok valójában csak maszturbálnak mondhatni, csak kéz helyet egy popsival stimulálnak, de nem dugnak.
2/4 anonim válasza:
nem ismerek magamra, mert vannak érzéseim is és szeretem kielégíteni a barátomat, ahogy ő is engem. ugyan olyan odaadók vagyunk mindketten. egyébként ez nem tipikus jellemzője egyiknek sem.
3/4 anonim válasza:
aktív vagyok, és ez egyáltalán nem.jellemző rám
20
4/4 anonim válasza:
Passzív vagyok, és szeretem, ha ott van velem végig. :)
Tehát nem ismerek itt magamra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!