Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti próbáltátok már a szexet idős férfival?
18 éves vagyok. Fent vagyok egy társkereső oldalon, ahol 40-60 éves passzív férfiak már többször is írtak nekem, remélve, hogy alkalmi kapcsolatot létesítek velük.
Érdekelne, hogy korombelieknek/tőlem idősebbeknek volt e már "dolga" ezzel a korosztállyal és mik a tapasztalataik velük kapcsolatban.
csak a fiatal lányokat vonz az idős érett férfi, de azokat nagyon
tapasztaltam 38F
Én egyszer kipróbáltam egy ötvenes éveiben járó férfival, és nem volt rossz.
Viszont mindenképp közölni kell velük, hogy csak szex lesz, semmi több, különben levakarhatatlanok lesznek :D
18/f
6-osnak: most még a nagy korkülönbséget nem érzékelitek, de ha együtt maradtok sokáig, akkor te leszel mondjuk 50 éves, a párod meg 70 éves öregember, akkor már gond lehet ebből.
Engem nem vonzanak az idős férfiak, pedig már 30 felé közelítek, tehát nem vagyok tizenéves, de semmiképpen nem tudnék szexelni 50-60 évessel, még pénzért se. Max. 40 évessel de annak nagyon fiatalosnak kellene kinéznie.
26 (passzív) vagyok, voltam egy ötvenes(aktív) nagyon vonzó olasz pasival többször is, állati volt az ágyban.
Szenvedélyes, de gyengéd, kulturált és elképesztő.
Most 34 éves a párom évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!