Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ha a szüleitek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ha a szüleitek nem tudják rólatok, hogy a saját nemetekhez vonzódtok és mindig várják és emlegetik is a nősülést és az unokát, akkor se fogjátok elmondani, ha külön költöztök?

Figyelt kérdés
Nem fáj ez így nektek, hogy látjátok a szüleiteket reménykedni, várakozni, ti pedig tudjátok,hogy úgyse lesz barátnő, se feleség se gyerek? Akik már elköltöztetek, veletek mi a helyzet? Most se mondjátok el a szüleiteknek? Hány évesen költöztetek el? Egyedül laktok, vagy a párotokkal?

2016. júl. 13. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szuleimmel lakom, es rohadtul rossz erzes hogy mindennap mondogatjak nekem mikor hozok mar egy lanyt bemutatni nekik, es meg mindig abban remenykednek hogy lesz valami de megsem. :( Elmondani sem lehet nekik hogy meleg vagyok mert nem szeretik az ilyesmit, de ha kulon fogok koltozni akkor termeszetesen elmondom nekik, nem szeretek titkolozni. 16/f
2016. júl. 13. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ. Sajnos én is ilyen helyzetben vagyok de életkorban már idősebb. Ha elköltözök, akkor meg azért nem szeretném elmondani, mert örökre megharagudnának, hogy eddig titkoltam és hitegettem őket. Szóval nagyon nehéz helyzet. Meg amúgy se olyan típusúak,akik megértenék és elfogadnák ezt a dolgot ha elmondanám, hiszen sokkal egyszerübb, kisebb dolgot sem tudtak már elfogadni.
2016. júl. 13. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hála a szentséges istennek, nem csesztetnek ilyesmikkel. :)

És 6 héttel az elköltözésem előtt szeretném majd elmondani. Átlag 6 hét kell, hogy helyreálljon a rend.

2016. júl. 13. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

nekem a nővérem mondogatja, h vihetnék már haza egy lányt :\ (a szüleim már nem élnek, és a nővéremmel lakok)

rossz neki hazudni mindig

a legrosszabb akkor volt, amikor volt barátom, és nem mondhattam el neki :\

20\Aktív

2016. júl. 13. 23:09
 5/11 A kérdező kommentje:
És a nővéred nem értené meg ha elmondanád neki? A fiatalok általában nyitottabbak az ilyen dolgokra. Már neked könnyebb, hogy a szüleidnek nem kell elmondani, de sajnállak nagyon, hogy ilyen fiatal vagy és már árva vagy.
2016. júl. 14. 08:37
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát... ez sokmindentől függ. Testvéred van, vagy egyke vagy? Ha el szeretnél költözni, akkor szerintem nem érdemes elmondani, minek akasztanál egy ekkora terhet a nyakukba? Ezt különösen akkor nem érdemes, ha egyke vagy. Ha viszont van testvéred, akkor szerintem a költözés után elmondhatod.
2016. júl. 14. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom el, de nem is hitegetem őket. Sosem hazudtam azt hogy igen van egy lány vagy van barátnőm. De hál istennek nem is kérdezik.
2016. júl. 14. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Én anyaként írok most ide. Évek óta sejtettem, hogy a fiam a fiúkat szereti, és néhány napja be is vallotta. Természetesen van bennem egy adag csalódottság, hiszen egyszer én is szerettem volna látni az esküvőjét, az unokáimat, de ettől még szeretem őt. Valamit boldog is voltam, mikor a szemembe mondta a dolgot. Nehéz erről beszélni, és az hogy elmondta azt mutatja, hogy milyen jó a kapcsolatunk. Szerintem Ha máskor nem, de az elköltözéskor el kell mondani az ilyesmit. Egyébként egy anya ösztöneit, nehogy azt gondolja bárki is, hogy ki lehet játszani :)
2016. júl. 14. 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

en nem mernem elmondani amig veluk elek csak majd utana apum elegge homofob szerintem tuti nem fogadna el igy engem es meg az is retesz egy lapattal hogy egyetlen gyerekuk vagyok

19/f/p

2016. júl. 14. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#4es vagyok

nem hiszem h jó lenne neki elmondani, mert sajna nem jól áll a melegekhez :\

majd akkor fogom elmondani, ha elköltözök

meg Sztem a viszonyunk nincs még olyan jó, hogy elmondjam még neki :\

2016. júl. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!