Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttetek rá, tudatosult bennetek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Figyelt kérdés
És mennyi idő telt el e között és az első együttlétetek egy azonos neművel között? Erre nem kötelező válaszolni, ha valaki túl személyesnek tekinti.2015. jún. 26. 12:47
1/17 anonim válasza:
Hát elég hamar .. 14-15 évesen ... és nagyon kevés idő telt el az első együttlétig !
3/17 anonim válasza:
12 évesen jöttem rá.
14 évesen volt az első együttlét.
4/17 anonim válasza:
12 körül.
Az első együttlét még várat magára, pedig már nem vagyok tini.
5/17 anonim válasza:
8 évesen, de ekkor még nem tudatosult bennem, csak emlékszem, hogy a fiuk tetszettek már ekkor is
7/17 anonim válasza:
Ilyen 7-8 lehettem, amikor már derenget valami, de csak 12-13 évesen tudtam megnevezni, kb. ez után pár hónappal egy osztálytársam felhozta, hogy mi volna, ha kipróbálnánk ezt-azt.
8/17 anonim válasza:
4-5 évesen már voltak jelei
15-16 évesen fogadtam el, illetve akkor tudatosult hogy ez mi, mit jelent és hogy hívják az ilyen embereket
18 évesen csókolództam először
21 évesen feküdtem le az első barátnőmmel
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!