Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttetek rá, tudatosult bennetek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Kb. 10 évesen már szinte tudtam, de akkor tudatosult bennem, amikor az egyik tanárom 12 éves koromban elbeszélgetett velem, és igazából ő fogalmazta meg helyettem.
16 évesen volt az első együttlét, és kb. 1 évvel ezelőtt sikerült elfogadni
20F
Kb 8 évesen már tudtam hogy defektes vagyok
14 évesen volt az első. Fantasztikus élmény volt
Hat kisebb koromba haverokkal viccelodtunk hogy csokolozzunk meg ilyenek jatekbol, semmi nem volt. 10-12 eves koromba kivancsi voltam mas sracok farkara, 14eves koromba rabukkantam egy melegtarskeresore es megvolt az elso oralom! :) 17eves vagyok de azota is szuz vagyok. Varom az igazit
17/F
Én is tudtam már 5-6 évesen, hogy van valami, ugyanis álmodtam egy olyat, hogy egy idősebb pasival csókolózom.
Utána sokáig elnyomtam magamban, mert elkezdtek érdekelni a csajok, meg ők is engem.
Aztán 13-14 évesen került elő a téma újra, és hosszas vívódás után tavaly volt az első együttlétem pasival. Ő segített és segít elfogadtatni magammal a tényt, hogy meleg vagyok.
13
De nem voltam soha senkivel
32 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!