Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex és Leszbi lányok! Hány évesen vettétek észre, hogy a saját nemetekhez (is) vonzódtok?
16 évesen lett először barátnőm. PFiúval már korábban is volt dolgom.
31/N
kb. 1, másfél éve, és igazából az oka szerintem az, hogy nyitottabbá tett a legjobb barátom, aki bevallotta, hogy meleg. szerintem mindig is fiúsabb voltam, és sokat fantáziálgattam is, de tényleg sokat segített az ő változása, illetve, hogy én segíthettem neki.
16/l/l Bp.
5-6 évesen is nézegettem a velem egykorú csajokat, szóval én veleszületett dolognak mondanám. Egyszerűen ez a természetes, ez izgat fel, nőkbe leszek szerelmes. Identitás tudatom később lett, olyan 14-15 évesen, akkor eléggé megrázott mindennek a társadalmi és egyéb vonatkozása. Ezzel szerintem mindenki küzd egy kicsit, de aztán utánnajár a dolgoknak, és elkezd randizni, belevág egy kapcsolatba. Akkor már nem olyan ilyesztő, sőt. Én 18 évesen kezdtem felvállalni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!