Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus biszex lányok mikor jöttetek rá hogy a saját nemetekhez is vonzódtok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 21:04
1/8 anonim válasza:
Már egész hamar, kamasz koromban rájöttem, hogy hoppá...nekem nem csak a fiúk, a lányok is tetszenek...:) Egyszercsak megjelentek a szexuális fantáziáimban, nem tudtam kiverni őket a fejemből...:)
3/8 anonim válasza:
nekem a lányok tetszettek először. az első szexuális kalandjaimat a legjobb barátnőmmel éltem át 12-13 éves koromban, és nagyon sokáig csak a csajok érdekeltek, utána egyszer csak észrevettem a fiúkat is. teljesen egyformán vonzódom mindkét nemhez.
4/8 anonim válasza:
Az egyik barátnőm nálunk aludt.A ágyban elkezdtünk kíváncsiság csókolozni,de utána több is történt.Azóta vágyom a lányokra is.
5/8 anonim válasza:
Mindig is tetszettek a lányok,de 12 évesen csókolóztunk a barátnőmmel kíváncsiságból.Azóta tudom,hogy mindkét nemhez vonzódom 16l.
6/8 anonim válasza:
18 ès annyi is vagyok mèg mindig
7/8 anonim válasza:
Pár héttel a 14. szülinapom előtt.
8/8 anonim válasza:
16 vagyok,körülbelül december-január körül figyeltem fel egy lányra,írt nekem,már akkor éreztem,hogy valami nem stimmel,de akkor tudatosult teljesen bennem,hogy a lányok is érdekelnek, amikor megcsókolt.Azóta nem csak a fiúk érdekelnek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!