Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, melegek! Ti hogy mondtátok el barátaitoknak/barátnőiteknek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok? Vagy esetleg ők tették fel nektek a kérdést?
12.es vagyok...9.ben volt egy osztálytársam csaj, aki mindenkinek elmondta. gondoltam egyet, hogy én elmondom akkor egy embernek... Na ez akinek elmondtam másnap tovább adta mindenkinek. Szüóval osztálytársaim így tudták meg...
itthon 10ben mondtam el, nagy nehezen... nővéremnek telefonban mondtam el, azt hittem azt akarom mondani, hogy terhes vagyok xD de nem...
mindenki elfogadta olyannak amilyen avgyok.. és azrt vannak barátaim, mert magamat adom... 17.l
Én pont ma mondtam el a legjobb barátnőmnek, hogy meleg vagyok! Igazából már régóta gondolkodtam rajta, hogy elmondom neki, de a coming out spontán jött. Hosszab úton mentünk autóval és beszélgettünk (nem találkozunk olyan gyakran). Mondtam, hogy van valakim. Erre ő: "Igen? Ismerem?" Erre mondtam, hogy "nem hiszem, hogy ismered a srácot". Igazából szerencsére gond nélkül fogadta a melegségemet, rajtam kívül is van egy meleg barátja.
25/F (meleg)
21:38-as: a "srácot" direkt tetted hozzá, vagy csak kicsúszott?:)
kérdésre válaszolva:
csak néhány embernek mondtam el, mindegyiknek hasonló körülmények között. Mondtam, hogy komoly dologról szeretnék beszélni, és félrehívtam őket valami nyugodt helyre, ahol magunk közt beszélhettünk. Volt akinek könnyen elmondtam, és volt olyan is akinek előtte még 10 percig beszéltem össze-vissza mielőtt rávezettem volna (merthogy képtelen voltam kertelés nélkül kimondani, és szerintem most se lenne erőm hozzá).
Többnyire jól is alakultak :)
F
fiú vagy vagy lány?:)
egyébként pedig te érzed, hogy mennyire lennének elfogadóak, mi nem ismerjük őket. Ha igazán szeretnek, semmi nem fog megváltozni :)
Én nem vagyok az.
egy barátommal egyszer szóba került a téma és azt mondta, neki nincs baja az ilyenekkel, csak őt hagyják békén.
egyébként ilyen szexszel kapcsolatos dolgaimról beszélgettünk akkortájt és akkor megjegyeztem vmiért h én amúgy nem vagyok "az" és arra mondta h neki nincs baja "azokkal".
Utolsó
Jó neked!! Bár tőlem is megkérdeznék inkább....
Szerintem félnek a választól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!