Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leszbikusok, melegek! Ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, melegek! Ti hogy mondtátok el barátaitoknak/barátnőiteknek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok? Vagy esetleg ők tették fel nektek a kérdést?

Figyelt kérdés
meleg,leszbikus,homoszexualitás

2012. júl. 14. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

12.es vagyok...9.ben volt egy osztálytársam csaj, aki mindenkinek elmondta. gondoltam egyet, hogy én elmondom akkor egy embernek... Na ez akinek elmondtam másnap tovább adta mindenkinek. Szüóval osztálytársaim így tudták meg...

itthon 10ben mondtam el, nagy nehezen... nővéremnek telefonban mondtam el, azt hittem azt akarom mondani, hogy terhes vagyok xD de nem...

mindenki elfogadta olyannak amilyen avgyok.. és azrt vannak barátaim, mert magamat adom... 17.l

2012. júl. 14. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ma mondtam el a legjobb barátnőmnek, hogy meleg vagyok! Igazából már régóta gondolkodtam rajta, hogy elmondom neki, de a coming out spontán jött. Hosszab úton mentünk autóval és beszélgettünk (nem találkozunk olyan gyakran). Mondtam, hogy van valakim. Erre ő: "Igen? Ismerem?" Erre mondtam, hogy "nem hiszem, hogy ismered a srácot". Igazából szerencsére gond nélkül fogadta a melegségemet, rajtam kívül is van egy meleg barátja.

25/F (meleg)

2012. júl. 14. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

21:38-as: a "srácot" direkt tetted hozzá, vagy csak kicsúszott?:)

kérdésre válaszolva:

csak néhány embernek mondtam el, mindegyiknek hasonló körülmények között. Mondtam, hogy komoly dologról szeretnék beszélni, és félrehívtam őket valami nyugodt helyre, ahol magunk közt beszélhettünk. Volt akinek könnyen elmondtam, és volt olyan is akinek előtte még 10 percig beszéltem össze-vissza mielőtt rávezettem volna (merthogy képtelen voltam kertelés nélkül kimondani, és szerintem most se lenne erőm hozzá).

Többnyire jól is alakultak :)

F

2012. júl. 14. 22:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom én hogy mondhatnám el a barátnőimnek, párszor már beterveztem, hogy na majd most:D De mire eljönne a pillanat megtorpanok. Pedig utána biztosan le esne rólam ez a úgymond lelki teher, csak nem tudom mit szólnának. De jó olvasni az eddigi pár választ, felbátorít :D
2012. júl. 14. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

fiú vagy vagy lány?:)

egyébként pedig te érzed, hogy mennyire lennének elfogadóak, mi nem ismerjük őket. Ha igazán szeretnek, semmi nem fog megváltozni :)

2012. júl. 14. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Én nem vagyok az.

egy barátommal egyszer szóba került a téma és azt mondta, neki nincs baja az ilyenekkel, csak őt hagyják békén.

egyébként ilyen szexszel kapcsolatos dolgaimról beszélgettünk akkortájt és akkor megjegyeztem vmiért h én amúgy nem vagyok "az" és arra mondta h neki nincs baja "azokkal".

2012. júl. 15. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Akik tudják rólam, azoknak mind én mondtam el (tehát nem sugárzik belőlem, egyikük sem gondolta volna). Aki eddig is tényleg barátodként szeretett, annak ez sem fog gondot okozni (mint ahogy az én esetemben sem okozott). Egy embernek okozott "problémát", de ebből is kiderült, hogy vele nem érdemes foglalkozni.
2012. júl. 15. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egyszerűen rákérdeztek, mert volt pár gyanus jel.. és mondták hogy eddig miért nem mondtam el, pedig ők megértették volna.. :D szóval hajrá
2012. júl. 15. 12:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó

Jó neked!! Bár tőlem is megkérdeznék inkább....

Szerintem félnek a választól.

2012. júl. 15. 17:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Valahogy én is jobban kitudnám mondani ha megkérdeznék, de hát nem kérdezik, pedig biztosan sejtik..
2012. júl. 15. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!