Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leszbikusok, melegek! Ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, melegek! Ti hogy mondtátok el barátaitoknak/barátnőiteknek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok? Vagy esetleg ők tették fel nektek a kérdést?

Figyelt kérdés
meleg,leszbikus,homoszexualitás

2012. júl. 14. 21:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként lány vagyok:)
2012. júl. 15. 17:32
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

a barátoknak/ismerősöknek nem mondtamel,mert semmi közük hozzá.A családomnak még nem mondtamel,mert nem érettek hozzá,azaz kissé homofobok.

22/F

2012. júl. 18. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Másodikos gimisták voltunk, és lukasórákban kijártunk a legjobb barátnőmmel a játszóra hintázni. Én akkor Gobbi Hilda önéletrajzi könyvét olvastam, és már régóta coming out-olni akartam a barátnőmnek. Úgyhogy a könyv kapcsán felhoztam:

-- Mit szólnál, ha én is olyan lennék, mint Gobbi?

Visszakérdezett:

-- Színész, kommunista, alkoholista, vagy leszbikus?

Mondtam: bármelyik. Kicsit gondolkodott és azt felelte, az alkoholista kivételével egyik se zavarná. És akkor el tudtam mondani, hogy ez van, és hogy tetszik is valaki. Akkor is, és azóta is (már 17 éve) tart a barátság, és a mai napig velem izgul, ha új szerelem van kilátásban.

2012. júl. 19. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!