Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ha a szüleitek nem tudják rólatok, hogy a saját nemetekhez vonzódtok és mindig várják és emlegetik is a nősülést és az unokát, akkor se fogjátok elmondani, ha külön költöztök?
Én is vártam a dologgal, míg elköltöztem, még utána is eltelt vagy másfél év, mikor első barátom után elmondtam anyukámnak. Bár szüleim már elváltak, de apámtól eléggé tartottam, de ő még jobban fogadta, mint anyukám. A hat hetes időszak itt elhangzott már, ezt meg tudom erősíteni, nálunk is ennyi volt az az idő, amíg lecsengett, és anyukám feldolgozta a dolgot. ztán végül nagybátyám és nagyszülők kivételével mindenkinek coming out-oltam, ők nem fogadnák jól, de mamám valóban minden találkozó alkalmával megemlíti, hogy keríthetnék már egy lányt magamnak.
Ettől függetlenül előbb-utóbb szeretnék gyereket, de egyelőre még magamat is nehezen tudom fenntartani, nemhogy még egy élőlényt. Még szobanövényem sincs, mert elpusztulna mellettem, de egy kaktuszt azért szeretnék venni. Na mindegy, ez már nem tartozik a kérdéshez, egyébként albiban lakok két lakótárssal (ők is tudnak mindent, hogy ne legyen ebből gond, hogy fiúkat hordok fel, vagyis hordanék, ha lenne kit :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!