Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire számít a férfi politikai beállítottsága?
Kedves kérdező, azt hiszem nem én idiótáztam le másokat, hanem te, a kis utópista álmodozó. Természetesen az igazságosság és a szeretet nevében. :) Kicsit nézz magadba. Nem tehetek róla, hogy engem nőként nem indít be, amikor egy férfi olyan butaságokban hisz, amikből én kb. 16 évesen kinőttem.
Én naivnak neveztelek, te engem háromszor idiótának. Akkor most ki is az értékelvű kettőnk közül?
Milyen utópizmusról beszélsz? Szerinted az észak európai jólét csak kitaláció? Szeretném azt, ha hasonló színvonal lenne itt, mint ami ott van és ez egyáltalán nem utópia, hanem létezik. Sokkal igazságosabb a rendszer és az emberek is jófejek, szociálisak, nem az van, mint itt, hogy az ember csak magára gondol és mindenből jól akar kijönni míg másokat leszar és inkább átgázol rajta. Mielőtt elkezdenél másokkal arcoskodni legyél körültekintőbb, művelődj kicsit, mert a stílusod elég undorító és bicskanyitogató.
Ajánlom neked a Pogátsa Zoltán Magyarország gazdaságtana az északi modell esélyei cìmű könyvet és mindjárt meglátod, hogy nem utópiáról beszélek.
Újra felteszem a kérdést: ki nevezte kettőnk közül a másikat idiótának?
A könyvajánlgatás szintén kamasz szokás. Mindenki olvas magától is. Most én is írjam le ide az egész könyvtáramat? Nagyon kezdő vitakultúra, hogy benyögöd egy nálad nagyobb ember nevét, annak elbújsz a háta mögé és így már nem veled, hanem Mr. Fontos Emberrel kell vitáznom. Hagyjuk ezt. Szóval még mindig ott tartunk, hogy az egyenlőség és az igazságosság felkent apostola nem tud tisztességesen bánni a vele ellentétes nézeten lévővel. :)
Én hiszek az aki sokat markol, keveset fog elvében. Akinek határozott elképzelései vannak az emberiség boldogulásáról és tele van világjobbító ötletekkel (amiket egy távoli vidékről mintázott) az az élet pici dolgaiban, ha nem az arctalan emberiségről van szó, hanem egy másik hús vér emberről akkor már sokszor elbuknak. Kezdd piciben. Beszélj normálisan az egyes emberekkel, utána jöhet az emberiség. ;)
#33 Akkor a filmajánlgatás is gyerek szokás ugye? Vagy neked nem voltak még barátaid, sose volt olyan, hogy ajánlottak neked egy jó könyvet vagy filmet? Amit itt az oldalon leművelsz az nem gyerekes? Már több válaszodat olvastam itt és szánalmas, hogy itt játszod a brian tracyt és az egoizmusod is az, hogy csak neked lehet igazad. A másik kit érdekel, hogy nem izgatott fel téged amit írtam.
Ha téged felizgat egy szép anonim írás, akkor komoly gondok vannak nálad.
Neked meg azt tudnám javasolni, hogy hagyj fel az okoskodó stílusoddal ne válaszolgass itt, hidd el jobban tennéd!
“aki sokat markol, keveset fog”
Tehát te meg egy sz*ros kis közmondásra építed a nagy érvelésedet, hű de meggyőző vagy.
Engem nem nagyon érdekel a politika. Úgy nagy vonalakban követem az eseményeket, de ennyi, nem bosszantom fel magam egyiken vagy másikon. A párom pl nem arra sz7avazott, akire én (értsd: az ellenkező oldalra). Amíg nem akarja rám erőltetni, meg nem ez a téma folyton, addig felőlem azzal szimpatizál, akivel akar.
Azt írod, ismerkerdésnél volt, akit untatott. Hát én le is pattintottalak volna. Nem bántásból, de szerintem a politika pont nem egy olyan téma, amit ismerkedésnél erőltetni kell. Fel lehet hozni, hogy mégis lásd, a másik hogy reagál, van e véleménye, és ha van, egyezik e a tieddel. De ha nekem rögtön nekiállnál politizálni az első randik egyikén, azt gondolnám, másról sem tudsz beszélni. Megosztó ez a téma, na. Mint ahogy vallásról, abortuszról, ilyenekről sem akarok egy kb még idegennel beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!