Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra szimpatikus ha egy férfi így gondolkodik?
Édes Istenem mi van ittxD
Kérdező: És ettől te boldog vagy, igaz? Mások miért nem azok?
Van egy életviteled amiben megtaláltad MAGAD. Sokan elveszettek, agymosottak, és emiatt félre értelmezik a te életviteledet.
Én támogatom ezt az életet, voltaképp hasonló vagyok e téren. Ez jelenti azt, hogy lelkedben szabad vagy:)
"különbségekben gondolkodom, szerintem nincs két egyformán gondolkodó ember,"
A kiírásodban full alap dolgok hangzanak el, viszont mégis mintha direkt olyan beütést adnál neki mintha ez egy különleges felfogás lenne.
Alap hogy nincs két egyformán gondolkodó ember, lehetetlen.
"személyes szabadságban hiszek, hogy én osztom be az időmet "
Itt mintha én azt mondanám, hiszek a természet szabadságában, hogy akkor nő a fű amikor akar és tud.
Amiért ennyire "büszkén" adtad elő magad, most minden lúzer megőrült kommentben, hogy mi az hogy te valakinek érzed magad, mi az hogy magad alakítod az életed.
"Te értelmezted félre az itteni válaszokat, senki sem írta, hogy baja lenne a kérdező életvitelével."
Te értetted félre az Ő válaszát. Nem is írta, hogy bárkinek baja van az Ő életvitelével.
Milyen öngólról beszélsz? Most félreértelmezted amit elvileg én értelmeztem félre.
Egyszer sem említettem, hogy a válaszolóknak bajuk van a kérdező életvitelével. Azt írtam, félreértelmezik.
#43 "Van egy életviteled amiben megtaláltad MAGAD. Sokan elveszettek, agymosottak, és emiatt félre értelmezik a te életviteledet."
Már megbocsáss, de ez a "mondok pár közhelyet, ezzel MEGTALÁLOM MAGAM, mindenki mást pedig, aki látja, hogy ez közhely, agymosottnak nevzeek" annyira tini gondolkodásmód... Mint a "szeretem a metált/animéket/Justin Biebert, tehát EGYÉNISÉG vagyok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!