Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes/dekoratív lányok! Ha egy pasi (legyen első körben szimpatikus) felajánlaná nektek, hogy haza vagy valahova elvisz benneteket, az alábbi autók közül melyik lenne, amelyikbe már ciki lenne beülnötök és inkább buszoznátok/taxit hívnátok?
Tudom, hogy vannak kivételek - éppen ezért nem szándékom provokálni - de tény, hogy sok szép/csinos dekoratív lányban mindig van és lesz valamilyen szintű felszínesség - ami érthető és abból eredhet, hogy a gazdag pasikkal is szoros kapcsolatot ápolnak, hozzászoktak az igényes dolgokhoz és a széphez - szóval nem hiszem, hogy bármilyen állapotú autóba beülnének ha egy pasi felajánlaná, hogy elviszi őket valahova, függetlenül attól, hogy milyen szimpatikus az illető. És ilyenkor nem is kifejezetten a plázacicákra kell gondolni, hanem akár a szimplán gyönyörű csajokra is pl.: [link]
Vagy rátok, akiket külső szemmel nézve is szép és szexis csajnak lehet titulálni. Linkelek néhány nem drága autót (szigorúan random, hogy ne az érték legyen meghatározó, de úgy is lehet rajtuk látni) és írjátok le, hogy melyik az amelyikbe már akkor sem lenne "gyomrotok" beülni, ha a pasi szimpatikus lenne számotokra, szolidan megköszönnétek a felajánlást és angolosan távoznátok.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
Nem véletlenül linkeltem ezeket, hiszen már mindegyiket vezettem (autókkal foglalkozok), fuvaroztam már fiatalokat, srácokat, csajokat, időseket, gyerekeket. Sokféle embert látok az utakon az autóikban és nagyjából van rálátásom a nők autókkal kapcsolatos ízlésvilágára. Tehát melyik lenne az amelyikbe csinos/szép nőként már nem lenne önbecsülésetek beülni. A válaszaitokat előre is köszönöm.
Jaguár,Merci,Audi tt ezek az alapok. Ha ennél szarabb autód van, az már inkább szekér.Úgyhogy hívnék egy taxit. Sokat kell félre tenned a szar fizudból hogy egy ilyen kocsit megvegyél :D OFF
Viccet félre téve, k..rva nagy gyökér vagy hallod, te is ugyanolyan felszínes vagy, mint akikről írod hogy miilyen felszínesek!
Kezdjük azzal, hogy eredetileg nem ezt illetve nem így kérdezted. Nem véletlen a válaszolók reagálása.
Most meg próbálkozol magyarázkodni...... :(
Különben, ha egy ismerős (pl.csoporttárs)felajánlja hogy elvisz, akkor az autó márkájának és árának a mérlegelése bunkó dolog.
Ez így semmi más, mint szívesség, egy kis figyelmesség, ebből kell kiindulni.
Ez esetben viszont nincs jelentősége a "női önbecsülés"-ről, és az "autókkal kapcsolatos ízlésvilág"-ról való agyalásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!