Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta elvisz vacsizni. Erre a Mekibe visz! Ez komoly?
Figyelt kérdés
A 3. randira hívott el az illető..annyit mondott hogy készüljek el este 7re..visz vacsizni..
Most őszintén...melyik nő gondol arra hogy a mekibe viszik ?!
2014. dec. 13. 20:02
3/47 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Nagy arc.
Vaaagy egy suttyó barom.:D
4/47 anonim válasza:
Mert mire gondoltál?
Szerintem evidens, hogy nem egy elegáns, drága étterembe viszek valakit a 3.randin.
5/47 anonim válasza:
A meki is jó,nem kell mindig siki-miki vendéglő:)én annak is örülök.
7/47 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Ha jól értem, estetájt táplálkoztatok, szóval kvázi vacsoráról volt szó :D Bár én nem vinnék valakit ilyen helyre, nem hiszem, hogy jogos a felháborodásod. Bár mint mondtam, kortól is függ, ha ilyen 20-25+, az tényleg furcsa..
8/47 Koaxk Ábel válasza:
Örülj, hogy nem a Resti-be vitt. Igazi úr! :D
9/47 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint amikor engem az Árpád Híd metrómegállóba vitt... ;) :D Sosem fogom elfelejteni :D Édesistenem xD
10/47 anonim válasza:
Én barátom 3. randinkon egy gyors étkezdébe vitt vacsizni, amikor megtudtam elején nagyon húztam a számat, igaz nem meki volt, meg nem ilyen hálózat, egyszerű vállalkozás volt az étterem, mert vidéken lakunk itt legközelebb meki csak 40 km-re van de amibe mivoltunk mégis egészségesebb hamburgereket árulna mert friss zöldségek voltak, meg minden. de én örültem hogy ilyen helyre vitt, mert nagyon finom kaják voltak, igényes volt a hely, jó volt a hangulat, és nagyon jól éreztük magunkat. Vacsi után este mentünk várost nézni utána felmentünk a kilátóba gyönyörködni a fényekbe távolról az autóból, barátom tett be jó zenét meg vett ugyanabba a büfébe egy zacskó sült krumplit és tett bele egy fűszerkeveréket amitől nagyon finom lett, és azt nassoltuk a kocsiba :D Nekem bejött ez a randi jól éreztem magam. Én nem várom el hogy a fiú az első pár randin drága helyekre vigyen. persze a 6. randink tőlük pár méterre lévő étterembe volt, viszonylag olcsó hely, egyszerű családias kis étterem, jó kajákkal meg mindennel, akkor már javában együtt voltunk. A randi spontán jött, mert egy kirándulás után hazafelé hozzájuk menet nagyon megéheztem meg ő is, és mivel pont aznap kapott fizetést, így úgy gondolta nem megyünk boltba bevásárolni, hanem beülünk az étterembe és ott eszünk valamit. Jó volt, szerettem nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!