Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta elvisz vacsizni. Erre a Mekibe visz! Ez komoly?
A 3. randira hívott el az illető..annyit mondott hogy készüljek el este 7re..visz vacsizni..
Most őszintén...melyik nő gondol arra hogy a mekibe viszik ?!
38-as: sztem az úgy lehetett, h "nem akarsz enni vmi kaját?"
de tudod, van akinek nem annyira jön be az élet, s nem tudja állni a másikét, szóval ez is előfordulhat.
Akkor gondolj bele, h mit kapsz 500Ft-ért, s mit kapsz máshol annyiért. Szted annyiból jól tud lakni egy ember? 3-ból talán, de még úgyse biztos. Ja, és szuper egészséges kaja, megéri Mekibe menni. :) Menjen mindenki. Én vidéki suttyó vagyok, de még így se vonz.
Legyen akkor "venni", ha ettől jobban érzed magad. Ezt kell az ember fejéhez vágni több hétig, tök király.
Mit is intézett a csaj, amikor ott volt nála a barátja? Csinált szendvicset, s nem jött volna rá magától, h inkább csinálni kéne vmi emberi kaját, ha már ott egy tűzhely. Nehogy úgy állítsd már be, mintha még fizetted volna a kajámat is. Egyébként fizettem volna a te kajádat is, de vki úgy besértődött azon, h nem mehet állatkertbe, h nem is kért semmit. Kérdeztem még amikor ettem melletted, h kérsz-e legalább belőle, ha már külön nem kértél, s akkor is csak annyi, h nem vagyok éhes.
Szóval a tanulság: ha vmi nem úgy van, ahogy te eltervezed/akarod, akkor elcseszel egy egész napot, s nem érdekel, h a barátoddal vagy, sőt semmi se érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!