Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly a kérdés nem hülye válaszokat akarok! Hol lehet olyan pasit találni, aki elvisz az otthonába, én mindig kéznél vagyok számára, de neki meg el kell rejtenie a világ elől?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 19:33
4/13 anonim válasza:
kéred az enyém? persze ha nem gáz, hogy egésznap a gép előtt ül és kockul. mert én már halálosan unom, nem akarom erre pazarolni a fiatalságom.
5/13 anonim válasza:
álom világban élsz kicsi lány. lehet egy ideig élveznéd, hogy csak vele vagy, de egy idő után nyomasztana és börtönnek éreznéd a "mennyországot"
6/13 anonim válasza:
biztos valami filmből szedted, ott vannak ilyenek.
Szerintem bérgyilkosokkal ismerkedj. :D
7/13 anonim válasza:
Valemelyik iszlám országban, ahol még háremet tartanak.
8/13 Beviz Elek válasza:
Na mit szólsz ahhoz, ha:
Hazaviszlek, intézed a házimunkát, minden nap lenyomunk pár perverz menetet, tehát kéznél vagy, de mivel 'el kell rejtselek' ezért ha megyek a haverokkal sörözni meg bulizni akkor csajozhatok. Na?:D
10/13 anonim válasza:
Írj nekem. Pesti vagyok, egyedül élek, kedvesnek és normálisnak tartanak:)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!