Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondta elvisz vacsizni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta elvisz vacsizni. Erre a Mekibe visz! Ez komoly?

Figyelt kérdés

A 3. randira hívott el az illető..annyit mondott hogy készüljek el este 7re..visz vacsizni..

Most őszintén...melyik nő gondol arra hogy a mekibe viszik ?!

2014. dec. 13. 20:02
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

-hááát Én nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, vagy hogy mennyire változott az idő, de Én a barátnőimmel ha enni akartunk akkor étterembe vittem randizni, ha meg csak úgy akkor meg cukrászda.

Kocsma, gyors-kajálda meg ilyen lebujok nem épp randihelynek számítanak szerintem.

44/F

2014. dec. 13. 21:27
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

:DDDD

Majd, ha Téged is az Intersparba visznek sétálni a randin,mint az egyik barátnőmet utána panaszkodhatsz!!:D

2014. dec. 13. 22:02
 33/47 anonim ***** válasza:
89%
Gentlemen...gentlemen everywhere. :D
2014. dec. 13. 22:11
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg pontosan azt kaptad amire szukseged volt. Legy halas hogy az elet ugy hozta hogy az egoddal szembe kellett nezzel.

Lehet szamara a meki kulonleges, ki tudja?!

2014. dec. 13. 23:27
 35/47 anonim ***** válasza:
32%

Mi a baj az Intersparral? :D Ott van minden, ami kell egy evéshez, nem?

Meki pedig a vidékieknek igenis nagy szám!

2014. dec. 14. 00:28
 36/47 A kérdező kommentje:

Tehát azért nagy az egóm mert nem erre számítottam ?! Hmmm..érdekes

Egyébként ugyan vidékiek vagyunk,de mindketten pesten dolgozunk..így a meki "nem nagy szám" ..ha érted :-)

2014. dec. 14. 08:23
 37/47 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Csak, hogy komolyan is hozzászóljak.

Itt egy páran a válaszadók közül nem tudják magukat hovatenni.

Abban egyetértek, hogy ismerkedős fázisban, elég fantáziátlan választás egy McDonalds gyorsétteremben randizni, bár ennél gázabbat is el tudok képzelni.

Viszont azzal totál nem értek egyet, hogy később ciki beülni egy gyorsétterembe. Én nem vagyok csóró, de rohadtul nem érzem cikinek, beülni enni egy gyros tálat, vagy hasonlót. Mekibe ugyan nem sűrűn járok, de nem azért mert annyira gáznak tartom.

Azoknak a hercegnőknek akiknek derogál egy párkapcsolatban egy gyors étteremben enni, kíváncsi lennék, mi a frászt tudnak nyújtani.

2014. dec. 14. 09:08
 38/47 anonim ***** válasza:
Legalább elvitt valahova, és nem azt kérdezgette séta közben, hogy 'nem akarsz venni valami kaját?'
2014. dec. 14. 10:12
 39/47 anonim ***** válasza:

Nincs baj az Intersparra,de kb. beszartam mikor elmeséltem :D

másik ... Kedves kérdező!

Elhiszem,hogy kiakadtál. Cicuka abba nem gondoltál bele,hogy direkt csinálta?! Ugyanis a pasik nem hülye állatok. Ezzel éppen lehet azt akarta,hogy teszi neked a szépet,a jót és,ha mégsem az elképzelésedet adja vissza neked akkor arra,hogy reagálsz meg mered-e mondani neki az őszintét stb. Tiszta egyszerűen lelehetett volna rendezni azzal,hogy "bocsi nem szeretem a mekis kaját, menjünk inkább máshova." Nem hiszem,hogy nem-et mondott volna rá , vagy szimplán csak annyit,hogy inkább sétáljunk egyet ....

Ha pedig Te élvezed azt,hogy a pasi fizet neked ne panaszkodj mit kapsz tőle ,hisz ő nyúl a zsebébe nem Te. Személy szerint nekem cikis,ha fizet a pasi pont emiatt nem jártam még így :)

2014. dec. 14. 10:53
 40/47 anonim ***** válasza:
39%

#39 "Cicuka abba nem gondoltál bele,hogy direkt csinálta?! Ugyanis a pasik nem hülye állatok. Ezzel éppen lehet azt akarta,hogy teszi neked a szépet,a jót és,ha mégsem az elképzelésedet adja vissza neked akkor arra,hogy reagálsz meg mered-e mondani neki az őszintét stb"

Azért ilyen mélységeket nem kell belelátni a férfiakba, azok egyszerű lények, ilyesmik eszükbe se jutnának, ez túl bonyolult és fáradtságos gondolatmenet lenne nekik. Az ő fejében sztem összvissz annyi játszódott le h éhes és kajálni akar, és pont a közelben volt egy meki azt kész:D

2014. dec. 14. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!