Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra szimpatikus ha egy férfi így gondolkodik?
Az a bajod, hogy nem nőnek születtél. Ha ezt csajként kiírod, körbe táncolnának, mint a májusfát.
31/f
Nem szimpatikus, inkább beképzelt és tapasztalatlan. Ezzel a mondatoddal végképp nem tudnék mit kezdeni:
"Az élet nem megtörténik velem, hanem én alakítom az életem."
Valami istenféle vagy, hogy veled csak az történik, amit megengedsz, ami belefér a terveidbe?!
Kora 20-as, önkereső, magában a különlegest kereső, de még sablonos srácnak gondolnálak.
Semmi extra, minden fiatalnak van egy ilyen fázisa, amikor azt hiszi két Enigma dal hallgatása közt, hogy ő egyedi, különleges és más.
5, vagyok, folyt:
Az előzőnek abban igaza van, hogy ez az én alakítom a sorsom szöveg mérhetetlen naivitásra utal.
Nem te alakítod, de majd meglátod, ha pl valamelyik szülőd meghal vagy épp megszűnik a munkahelyed stb.
Special snowflake, aki yuppie akar lenni.
Szóval a pénz egy élettelen csereeszköz? A legtöbben ezt már hat éves korukban tudják.
Elég keserédesre sikerültek a hozzászólások. Megmosolyogtatóak, ugyanakkor végtelen pesszimizmus árad belőlük, amit nem tudok hova tenni.
Pedig nem olyan bonyolult dolog uralni az életünket, lehetnek váratlan események, meg külső hatások, de ezekre is fel lehet készülni, elvégre a gondolatainkkal teremtjük a valóság nagy részét SZÓ SZERINT, tehát BÁRMIT el lehet érni, mert ez a lehetőség / képesség ténylegesen meg is adatott mindenkinek. Az más kérdés, hogy a többség csak az elmebeli képességeik fél %-át használja ki, vagy még annyit sem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!