Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire természetes az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire természetes az, ha másképp reagálnak a lányok miután 10 kg izmot pakoltam magamra?

Figyelt kérdés

Azelőtt nem sok érdeklődést kaptam, mivel a magasságomhoz nem volt elég tömeg rajtam, elég vékonynak tűntem.

Elkezdtem gyúrni, enni jó sokat és rám jött egy jó adag izom és egy kis zsír is aminek köszönhetően az arcom is kitellett és nem olyan beesett már.

Elképzelhető, hogy a lányoknak így jobban bejövök és ezért reagálnak másként, tartják a szemkontaktust, mosolyognak stb. Ez normális?

2018. máj. 31. 23:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg magabiztosabbá tett az edzés és emiatt is felfigyelnek rád. Bár én anno sokat izmosodtam (kigyúrt nem lettem, de a korábbi vézna alkatomból csináltam egy átlagosan sportosat), de semmivel se érdeklődtek irántam jobban a nők, mint extrém vékonyan.
2018. jún. 1. 18:21
 22/22 A kérdező kommentje:

21

Nem hinném, hogy pusztán az. A magabiztosságot a visszajelzések okozzák és nem fordítva. A jóképű srácok a gimiben azért magabiztosak mert nézik őket a lányok és kezdeményeznek náluk, nem nézik őket mert magabiztosak. Ám a kettő végülis élteti egymást és állandósítja a sikert.

Magabiztosabb lettem, mert látom a nők testbeszédükön, hogy teljesen másként reagálnak mint előtte. Ez túlságosan is újdonság, hogy ne vegyem észre.

Amúgy nem csak az izom, hanem most a fejmagasság fejszélesség arány valószínűleg elérte az ideális mértéket, mivel az evésnek köszönhetően kitellett az arcom és már nem olyan hosszú a fejem, hanem férfias.

A nők elvégre egy férfit szeretnének kívül belül. Ezen kell dolgozni. Sajnos az ösztönökkel nincs mit kezdeni, úgyis azok fogják meghatározni kire gerjednek.

2018. jún. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!