Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes rákérdezni vagy hagyjuk én szerintem lezáratlanul, Miért természetes csak úgy lelépni?
Figyelt kérdés
Udvarolt egy srác,több randin voltunk túl, minden rendben haladt szépen..erre egyre kevésbé írtunk,beszéltünk,találkoztunk...sokszor írtam neki,de mindig pár szavas választ adott, a talira azt írta miért nem szóltam előbb stb.. úgy megkérdezném mi történt. Nektek ez természetes csak úgy lelépni? Hozzáteszem 38 éves férfiről beszélek. Hagyjam vagy mondjam meg ami felgyűlt bennem?2018. márc. 12. 14:54
1/13 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba, ne frusztráld Magad.
Több vasat tartott a tűzben.
Értelek amúgy, de sajnos manapság a jellemtelenség már tök "természetes", lassan az lesz a h..e, aki számon meri kérni.
Sz*rd le.
2/13 anonim válasza:
38éves...mi lenne később?
Ha ennyi idősen ennyire komolytalan..
Mit vàrsz?
3/13 anonim válasza:
Ha építő jelleggel csináljátok, akkor csináljátok, persze. Pl. ha neked segít feldolgozni.
De ha csak bosszúállás, beolvasás a cél, akkor hagyjátok, felesleges.
4/13 anonim válasza:
Tök mindegy hány éves, velem ezt eljátszotta már 28 éves pasi is, és hónapokkal később véletlenül megtudtam, hogy újra összejött az exével. Persze gerince ezt egyből nem volt közölni, csak felszívódott. Én az eset után két hétig még próbálkoztam beszélni vele, aztán töröltem a picsbe. Egy két hétig sérti az önbecsülésed, hogy pattintottak, de aztán nem izgat majd. Hidd el... Kár bele az energia, hisz neki semmit nem jelentesz, különben nem tenné ezt veled.
5/13 anonim válasza:
Biztosan volt valami bökkenő, mert egyébként nem hőkölne vissza egyik pillanatról a másikra. AZ is lehet hogy közben megismert mást, hogy egyszerre több partnerrel is találkozott. Nem tudom meddig jutottatok el, mit ígért neked, de ha nem hitegetett, nem tévesztett meg szándékosan akkor nincs alapod, hogy beolvassál neki. Egy alakuló félben lévő kapcsolatban nem tartoznak egymásnak semmivel a felek, kivéve akkor, ha szándékosan tévesztett meg esetleg manipulált.
6/13 anonim válasza:
38 éves "srác"... :D
Hagyd, annyira egyértelmű, hogy nem érdekled már.
7/13 anonim válasza:
Marhara valoszinu, hogy jott mas, vagy eretlennek talalt magahoz. Megis mire fel olvasnal be neki, ha csak parszor talalkoztatok? Jezusom. Lepj tul rajta te is, a par szavas valaszok utan mar lesz*rtam volna az ilyet.
8/13 A kérdező kommentje:
Hagyom, csak ahol dolgozom elég sokszor jön a haverjaival , ha nem is ide, itt sétálnak el... szóval sajnos nemtudok vele mindent megszakítani.
2018. márc. 12. 15:36
9/13 anonim válasza:
Dehogynem. Ha esetleg találkoztok köszönsz és mész tovább. Ezzel tudomására adod, hogy észrevetted nem érdekled őt és túlléptél rajta. Ennyi ..
Az alakulofelben levő
10/13 anonim válasza:
kapcsolat az még alakulhat igy is ugy is. Ez igy alakult..
#Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!