Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt néha a természetes vöröses hajú nőkre, hogy "Minél rozsdásabb a tető, annál nedvesebb a pince"?
Talán ez is csak valami minden alapot nélkülöző szóbeszéd?
Legutóbb egy diszkó bejárata előtt hallottam ezt, mikor két 20 körüli fiú beszélgetett egymással és a közelében lévő ilyen vörös lányra tette ezt a megjegyzést az egyik.
Soha nem értettem miért kell valakire "címkéket aggatni" -főleg ilyen tirpák módon ...
Vörös hajú nőként sok ilyet tapasztaltam,-bár már nem zavar mert rég nem vagyok tini és meg tanultam kezelni a helyzetet.
Egy hajszín nem határoz meg szexuális libidót,sem erkölcsöket,pláne nem születik az illető a szeplői mellé bárcaigazolvánnyal' ...
#3 Míg a te "mondásod" hízelgő egy pasinak...addig a kérdező "mondásában" le lucskosmuffozzák a vöròs nőket ...
Na ebben más!
Imádom ezeket a nőket! Ha csinos 18-50-éves korig jöhet:)
Rajongani kell értük azt csípik.
De amúgy én is csupa malacságra gondolok:p -sajnálom.
"Míg a te "mondásod" hízelgő egy pasinak...addig a kérdező "mondásában" le lucskosmuffozzák a vöròs nőket ... "
Egyrészt azt ne te mondd már meg, kinek mi a hízelgő :D másrészt ez még mindig inkább pozitív, mint negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!