Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes rákérdezni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes rákérdezni vagy hagyjuk én szerintem lezáratlanul, Miért természetes csak úgy lelépni?

Figyelt kérdés
Udvarolt egy srác,több randin voltunk túl, minden rendben haladt szépen..erre egyre kevésbé írtunk,beszéltünk,találkoztunk...sokszor írtam neki,de mindig pár szavas választ adott, a talira azt írta miért nem szóltam előbb stb.. úgy megkérdezném mi történt. Nektek ez természetes csak úgy lelépni? Hozzáteszem 38 éves férfiről beszélek. Hagyjam vagy mondjam meg ami felgyűlt bennem?
2018. márc. 12. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy 38 éves, nem jelent sajnos semmit.

Családunkban is van ilyen idős "srác", kb. a 18 évesnek a szintjén.

2018. márc. 12. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
5-ös: Annyival talán tartozik azért, hogy megmondja, vagy leírja, hogy bocs, mégsem te leszel a befutó.
2018. márc. 12. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez már csak erőltetésnek tűnik. Igazából az oka mindegy is, hogy egy harmadik személy, elbizonytalanodott, akármi.

A lényeg, hogy nem mutat érdeklődést. Érdemes tovább lépni.

2018. márc. 12. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!