Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire természetes az, ha másképp reagálnak a lányok miután 10 kg izmot pakoltam magamra?
Figyelt kérdés
Azelőtt nem sok érdeklődést kaptam, mivel a magasságomhoz nem volt elég tömeg rajtam, elég vékonynak tűntem.
Elkezdtem gyúrni, enni jó sokat és rám jött egy jó adag izom és egy kis zsír is aminek köszönhetően az arcom is kitellett és nem olyan beesett már.
Elképzelhető, hogy a lányoknak így jobban bejövök és ezért reagálnak másként, tartják a szemkontaktust, mosolyognak stb. Ez normális?
2018. máj. 31. 23:02
2/22 iamaveryniceguy válasza:
Nem az eszed miatt fognak megkedvelni téged, ez tuti.
3/22 A legrosszindulatúbb válasza:
Igen, ez normális még akkor is, ha ők letagadják, s hazudoznak össze-vissza mindent a külsőségeket illetően.
4/22 anonim válasza:
Te nem nézegetnél szívesebben egy formás nőt, mint egy elől deszka fátul lécet?
5/22 anonim válasza:
"Figyelem, megszakítjuk adásunkat! Riporterünk tudomására jutott, miszerint egy helyi férfi a minap meglepő felfedezést tett; a fizikai vonzódás összefüggésben áll a ténnyel, hogy az embert fizikailag vonzónak találják. Szakértőink értetlenül állnak ez előtt a sokkoló felfedezés előtt. A hír nemzeteket rázott meg, és társadalmakat döntött romba. Bővebben az Esti Hírekben tudósítunk az esetről."
6/22 anonim válasza:
És van csajod? Nincs. Belül ugyanaz a lúzer vagy!
8/22 A kérdező kommentje:
6
Nincs de lesz, de neked még csak nem is lesz sosem!
2018. máj. 31. 23:33
9/22 anonim válasza:
Teljesen természetes. Amúgy sem volt problémám a csajozással, de kikapcsolódásként és stresszlevezetésként nekiálltam edzeni és amúgy is volt rajtam pár plusz kiló. Fél év edzés után már sokkal több lány nézett meg az utcán és amikor a haverokkal kocsmáztunk. Facebookon akikkel beszélgettem lányok és előadták, hogy náluk az izom nem plusz pont, mind olvadoztak attól, amikor küldtem nekik edzés utáni képet.
10/22 anonim válasza:
Érdekes egy világ ez, mindkét nemre értve. Jobban értékelik/jük azt ha valaki csinál párezer súlyemelést vagy ilyesmi, mintha megtanult volna 10 nyelven és megnyerte volna a körzeti műveltségi vetélkedőt.
Nem rossz dolog ez, csak fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!