Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire természetes az, ha másképp reagálnak a lányok miután 10 kg izmot pakoltam magamra?
Azelőtt nem sok érdeklődést kaptam, mivel a magasságomhoz nem volt elég tömeg rajtam, elég vékonynak tűntem.
Elkezdtem gyúrni, enni jó sokat és rám jött egy jó adag izom és egy kis zsír is aminek köszönhetően az arcom is kitellett és nem olyan beesett már.
Elképzelhető, hogy a lányoknak így jobban bejövök és ezért reagálnak másként, tartják a szemkontaktust, mosolyognak stb. Ez normális?
Teljesen természetes, egy nő ha lefogyna ugyanennyit, őt is többen észre vennék. ;)
Persze mondja mindenki, hogy nem a külsőség a fontos.. nem mondom, hogy az a minden, de fontos az első benyomás és csak külső alapján elsz valaki szimpatikus vagy kevésbé szimpi..
Sok sikert! :)
25N
Mennyire normális az, hogy adok magamra akkor megnéznek a férfiak?
Nem tudom...szerinted van értelme ilyen axiomákat fejtegetni?
Idióta vagy.
#10 Miféle világról beszélsz? Nem minden ember egyforma.
A kérdès is egy általánosítás, én nem érdeklõdnék bárki iránt is, csak mert 10 kb izom van rajta.
Amúgy lehet, hogy emberileg érdekesnek tartom azt, ha valaki idegen nyelveket tanul, de párkapcsolat terén ennek mi a jelentõsége? Társkereséskor nem a nagy izmokat nézem, sem az idegen nyelv ismeretet....attól még más tulajdonságokat igen...
#16: Ha egy srác teljesen jó párkapcsolat terén, de nincs benne semmi extra külső terén, akkor általában repül a friendzone-ba. Régebben én is rengetegszer jártam így. Nekiálltam edzeni és tádám: Nem igazán kerültem frienzone-ba, a régebbi lányok egy része pedig bepróbálkozott nálam.
Az a helyzet, hogy a fiatal generációnál a "kapcsolatra alkalmas" annyit jelent, hogy nézzen ki jól az illető.
Persze, mindig, mindenki kivétel...
17
Fején találtad a szöget. A lányok utolértek a pasikat külsővel kapcsolatos igényeik terén. Már nem igazán van esélyed megmutatni magad az erős külső szűrő miatt. Ezért kell a néhány opció közül válogatni.
1. Nem vagy extra jóképű csak mondjuk aranyos, cuki, akkor gyúrsz addig amíg látványos leszel.
2. Ugyanúgy nem vagy jóképű, ezért nagyon menő stílust alakítasz ki, beleértve ruhák, frizura, szakáll...elég jól tudja kompenzálni a hiányosságokat. Persze sokan nem foglalkoznak ezzel mert kur..va idő- és pénzigényes dolog.
3. Nem vagy még áltagos sem arcra ezért a gyúrás meg a ruhák sem segítenek. Az egyetlen megoldás a plasztika, ami ugyancsak nem olcsó mulatság. A nőket viszont egyáltalán nem érdekli, hogy az utódok úgysem lesznek mutatósak.
4. Átlagos vagy de sem nem akarsz gyúrni sem nem akarsz pepecselni stílussal, ezért egyszerűen erős pozícióba kerülsz a társadalomban. Ennek sok útja van. Lehet pénzed ami önmagában hatalmat ad, lehetsz nagy presztízsű karrierista mint például ügyvéd, orvos, salesman.
A nők imádják a sikert, tapadnak rá mint legyek a ....
Nem látok más opciót, talán még a manipulációt, hazugságot, ami nagyon sokszor műkődik de ahhoz egy kib...szott. érzéketlen szociopatának kell lenned.
"Jobban értékelik/jük azt ha valaki csinál párezer súlyemelést vagy ilyesmi, mintha megtanult volna 10 nyelven és megnyerte volna a körzeti műveltségi vetélkedőt."
Nem értékelik JOBBAN, de ez is fontos. Vagy neked az is jó, ha egy nő száraz vaginával fekszik alattad, mint egy farönk, mert egy fikarcnyit sem vonzódik hozzád szexuálisan? Vagy szorosan összecsukott szemekkel kell koncentrálnod x modellre, mert az alattad fekvő zsírpacnira nem áll fel?
#18: Ezen az oldalon általában a pontozósából látszik, hogy valaki fején találta a szöget! :)
#19: Zsírpacni nő - átlagos alkatú férfi azért egy szép párhuzam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!