Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A horoszkópom miatt nem akar velem többet találkozni. Ugye ez nem normális dolog?
Kb. 3 hónapja látásból ismerem a srácot,mert egy helyre járunk edzeni. Múlthéten odajött beszélgetni és a kb. 15 perces beszélgetésünknek az lett a vége, hogy elhívott randizni. Őszintén örültem neki, mert tetszett és rendes srácnak tünt. A randi is okés volt részemről, de meglepett amikor megkérdezte mi a horoszkópom. Nem hiszek az ezotériában semmilyen szinten, de nyilván nem zavar, ha más igen csak tényleg meglepett, mert sosem kérdezték még meg. Mikor elmondtam látszott rajta, hogy nem tetszik és hozzátette, hogy "ettől féltem". Utána még beszélgettünk, de azért elrontotta a hangulatot. Számomra azért, mert nem értettem miért fontos ez, számára pedig, mert szerinte az én horoszkópom a legrosszabb mind közül.
Őszintén nem azért írom ki a kérdést, mert annyira bánt a dolog, hanem hogy megtudjam ez mások szerint sem értelmes dolog?
Lehet egyébként, hogy a személyiségemmel volt gondja csak így próbált meg "lerázni"?
Azt hiszem Bak a srácé,mert úgy rémlik január 19-én született.
#30 Amit te írtal sokkal logikusabb, mint hogy valóban van ezeknek a dolgoknak értelme.
Ez nem normális dolog. Bölcsebb lett volna, ha meg sem szólal. Egy felületes valaki, aki mélyreható következtetéseket von le abból, hogy éppen a Nap hol járt, amikor születtél.
A skorpióval semmi probléma nincs (ahogy az összes többi jeggyel sincs). Sokan félnek a skorpió energiamintától, mert az ilyen jellegű emberek meglátják bennük a hazug, őszintétlen embert. Neki nehezebben lehet hazudni, őket nehezebben lehet hülyének nézni. De ők ettől még nem rosszak. Sőt!
1 percig se agyalj ezen a srácon...nem méltó még arra sem...a kijelentése alapján.
Rák nő vagyok. Jártam bakkal, akivel elvileg összeillek. Nem jött össze. Jártam bikával is halakkal is, állítólag azok a legjobb párosítások. Egyikkel sem jött össze. Most oroszlán párom volt, akivel a horoszkóp alapján remekül kiegészítjük egymást. A kapcsolat vége pokol volt, tényleg tűz és víz voltunk.
Most akkor én kivel illek össze ezek után kérdem én? :D Egyáltalán kell a horoszkópot nézni? Nem tudom, kicsit szkeptikus lettem, pedig egy kicsit hiszek ezekben.
Meglehet. Mondjuk szerintem azóta se látta be, hogy a hiba az ő készülékében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!