Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A horoszkópom miatt nem akar velem többet találkozni. Ugye ez nem normális dolog?
Kb. 3 hónapja látásból ismerem a srácot,mert egy helyre járunk edzeni. Múlthéten odajött beszélgetni és a kb. 15 perces beszélgetésünknek az lett a vége, hogy elhívott randizni. Őszintén örültem neki, mert tetszett és rendes srácnak tünt. A randi is okés volt részemről, de meglepett amikor megkérdezte mi a horoszkópom. Nem hiszek az ezotériában semmilyen szinten, de nyilván nem zavar, ha más igen csak tényleg meglepett, mert sosem kérdezték még meg. Mikor elmondtam látszott rajta, hogy nem tetszik és hozzátette, hogy "ettől féltem". Utána még beszélgettünk, de azért elrontotta a hangulatot. Számomra azért, mert nem értettem miért fontos ez, számára pedig, mert szerinte az én horoszkópom a legrosszabb mind közül.
Őszintén nem azért írom ki a kérdést, mert annyira bánt a dolog, hanem hogy megtudjam ez mások szerint sem értelmes dolog?
Lehet egyébként, hogy a személyiségemmel volt gondja csak így próbált meg "lerázni"?
Engem már érdekel, mi a horoszkópod?
Am, hogy őszinte legyek, én pl. egy skorpió vagy kos előtt rövidre zárnám az utat. Csak rossz tapasztalatom van velük. Egyetlen egyet sem ismerek közülük, akivel hosszútávon, vagy csak 15 percig is elviseljük egymást.
Ha hisz benne, akkor el kell fogadni, de az is lehet, hogy valóban csak lerázott.
#4 Ne már :D
Skorpió vagyok és ha ezt komolyan írtad akkor valószínűleg tényleg ezért lettem lekoptatva. Érdekes.
Ez szerintem az ő problémája. Többen hisznek a párhoroszkópba, mint az elsőre látszik. Szóval ilyen sajnos van.
Nem kell ilyen emberrel foglalkozni, mert ha meg is próbáljátok, mindig menne az újjal mutogatás, hogy "aha, azért csinálod ezt, mert a csillagképed is ilyen", ez meg frusztráló, amikor az ember tetteit minden ezoterikus dologgal magyarázzák, mintha nem létezne a világon, nevelés, minket érő hatások, befolyások, jellemfejlődés.
Mi a párommal nem lennénk jó páros a horoszkópunk alapján, két egymást ütő jellem vagyunk, mégis nagyon jól megvagyunk, szinte harmóniába.
En rak vagyok.
Vizontovel soha az eletbe nem jonnek ossze mig elek, mig vilag a vilag. Nagyon rossz tapasztalataim voltak vele. 25f
Ezek csak magukkal batynak ki.
Elüldöznek olyanokat is, akikkel akár jó is lehetne. Aztán majd sokadjára talán belátják, hogy azzal meg nem működik, akit írt az újság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!