Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A horoszkópom miatt nem akar velem többet találkozni. Ugye ez nem normális dolog?
Kb. 3 hónapja látásból ismerem a srácot,mert egy helyre járunk edzeni. Múlthéten odajött beszélgetni és a kb. 15 perces beszélgetésünknek az lett a vége, hogy elhívott randizni. Őszintén örültem neki, mert tetszett és rendes srácnak tünt. A randi is okés volt részemről, de meglepett amikor megkérdezte mi a horoszkópom. Nem hiszek az ezotériában semmilyen szinten, de nyilván nem zavar, ha más igen csak tényleg meglepett, mert sosem kérdezték még meg. Mikor elmondtam látszott rajta, hogy nem tetszik és hozzátette, hogy "ettől féltem". Utána még beszélgettünk, de azért elrontotta a hangulatot. Számomra azért, mert nem értettem miért fontos ez, számára pedig, mert szerinte az én horoszkópom a legrosszabb mind közül.
Őszintén nem azért írom ki a kérdést, mert annyira bánt a dolog, hanem hogy megtudjam ez mások szerint sem értelmes dolog?
Lehet egyébként, hogy a személyiségemmel volt gondja csak így próbált meg "lerázni"?
9-es!
Ez jó! Vízöntő vagyok, és hihetetlenül egy húron pendülünk, mivel ugyanígy vélekedek a rákokról, mint te a vízöntőkről! :)
Viccet félretéve, érdekelnének a rossz tapasztalataid. Okulásképpen.
#9-es vagyok. Nem beszelgetek vizintokkel. (Sose hittem a horoszkopokban, koholt dolognak hittem. Gyerekmesenek, de mikor szembesultem vele, hogy milyenek a vizontok....pffffff 🤢🤮)
Szoval....
Udv!
Én is csak karcolom az asztrológiát, de már van annyi rálátásom, hogy ha tényleg "komolyan" gondolja ezt a párkapcsolatos szinasztriát, akkor nagyon blőd módon koptatott le és nem "ért hozzá"...
Tegyük fel elfogadjuk (a RENDES asztrológiát magát, nem ezt a bulvárlapos baromságot nézzük) azt, hogy ha pontos dátum/időpont/helyszín kombináció megvan mindkét embernél és az lefedi a valóságot akkor a két napjegy szerint összehasonlítani totál butaság lenne. Ez annyira kevés információ, mint amikor megkérdezed a másiktól, hogy milyen autója van... Ford... és? évjárat, gyártási idő, modell, motor, váltó stb.
Már egy sima képletnél is annyi mindent kell figyelembe venni, házak, fényszögek miegymást, hogy pár perc különbséggel is más személyiség tud lenni az illető (Vannak alapok amik igazak rá, de kevés). Nem beszélve a szinasztriáról (amikor két ember kapcsolódását veszed figyelembe) ott meg aztán még több infót kell figyelembe venni.
De én nem értek hozzá.
Szerintem ez csak sima lekoptatás volt. :(
Annyira tudtam, hogy skorpió lesz:DD
Tény, hogy eddig az összes, amelyiket ismerem, elég érdekes ember, de legalább őszinték és humorosak, megcsalni meg bármelyik meg tud, sőt, ha már a horoszkóp a téma, ott vannak a fényszögek, egyéb bolygók, stb. Ha már ennyire faszának képzeli magát, hogy ennyiért lekoptat, még a témában sincs benne. (Én is csak azért, mert mindennek utánaolvasok, de amúgy nem nagyon hiszek benne, nem foglalkoztat napi-heti szinten).
Hát nem tudom, szerintem mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar, még van hozzá jogunk, majd eltörlik ezt is... Addig pedig szabad a vásár mindenkinek meghozni egy döntést okkal és okozattal.
Én sem vagyok profi, de hiszek benne, és tapasztalat alapján tudom, hogy kit kell elkerülni.
Lehet, hogy kamu volt tőle, meg az is, hogy tele van rossz tapasztalattal: Az ember maximum kétszer nyúl a tűzbe.
Nem, ez nem normális.
Vagy csak lekoptatott, vagy tényleg annyira hülye, hogy ilyenekben hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!