Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy edzés közben is felhív webcamerán és?
Figyelt kérdés
....és mondja, hogy ne kapcsoljam ki, mert olyan szexi vagyok?
Nekem ez furcsa, hogy egy pasi így viselkedik.
Meg amikor az öltözőben voltam is hív és mondja, hogy siessek haza, majd, amikor leakarom rakni, hogy tegyem valahova a telefont, ne kapcsoljam ki, amikor öltözöm.
Szerintem ez beteges! Nem?!
2017. márc. 30. 11:59
1/8 anonim válasza:
Kicsit az. Ne vedd fel neki es kesz, mondd meg neki, hogy az edzesre akarsz figyelni es ne zaklasson.
2/8 anonim válasza:
szeret nézni :D
am milyen kapcsolatban vagytok?
24F
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj, előbb-utóbb elmúlik az újdonság varázsa
4/8 A kérdező kommentje:
Ismerkedünk, de még csak 3 hónapja és már mindenkinek a barátnőjeként, néhány esetben a mennyasszonyaként mutatott be (ezen kiakadtam). 35 éves egyébként
2017. márc. 30. 12:03
5/8 anonim válasza:
Ennyi idő után félnék, hogy rögzíti, és másnak is megmutatja.
Azonban én örülnék, hogy ha csak így is, de edzés közben lenne társaságom, mert szerintem nagyon unalmas! Így is csak zenével megy.
21/L
6/8 anonim válasza:
Fura, főleg azzal együtt, hogy már menyasszonyának hív mások előtt, amikor eljegyzésről szó sem volt. Egy kicsit tartani kezdenék tőle.
7/8 anonim válasza:
Már a fő kérdésben szereplő dolog is zavarna, de az utolsó kommentedet látva egészen biztos, hogy menekülnék egy ilyen alaktól.
8/8 anonim válasza:
Én menekülőre fognám!
Nem normális ez a fajta viselkedés egy 35 éves férfitól! Oké, hogy szexi vagy számára meg minden, de nyilvános helyen ezt csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!