Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális dolog, ha egy pasi azt mondja, hogy én csábítsam el?
Attól, hogy milyen a mai világ, attól, még nem kötelező vele azonosulni.
Pl. láthatod, hogy egyes csajok felnyírják a hajukat, te fel fogod nyírni, csak azért, mert ez a "divat"? (Bocsánat, ha valakinek ez tetszik, de ez csak az én véleményem, amit írtam.)
Papucsok, alacsony tesztoszteronszintű férfiak, lúzerek mindig voltak és lesznek.
Fiatal férfiként mondom, hogy az az egészséges és normális, ha a férfi csábítja el a nőt, ha a férfi kezdeményez a nőnél, ha a férfi dominánsabb az ágyban a nőnél.
Mondom ezt úgy, hogy van rengeteg rinyapina típusú fiú ismerősöm, akik elmondhatatlanul lúzerek a nőknél. Férfi = Aktív. Nő = Passzív. Férfi = Behatoló. Nő = Befogadó. Férfi = Kezdeményező. Nő = Döntő, Elfogadó-Elutasító.
Ha ezeket egy férfi nem bírja felfogni, akkor mehet rinyapinafalvára játszani a papucsot vagy találni 100-ból 1 olyan nőt, aki megfelel neki. Hihetetlen mennyi férfi nem képes tököt növeszteni és férfiasan viselkedni.
Kedves Titusztitusz!
Itt nem a női vonz és csáberőről és a kérdező önbizalomhiányáról van szó, hogy ő ezek használatával ne tudná elcsábítani (egyébként már el van csábítva a pasi, különben nem hiszem, hogy beszélgetnének, tetszik a srácnak a kérdező). Hanem arról, hogy a pasi ELVÁRJA, hogy a kérdező csábítsa el, mert azt hiszi a pasi, hogy csettint egyet, és a kérdező máris ugrani fog és azt teszi, amire a pasi utasította.
A kezdeményezés a pasi dolga! Még mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!