Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez normális dolog? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátom kb 1 hónapja vagyunk együtt...tegnap volt az első randim vele és egy csomót csókolóztunk...Csak bátyámnak és a legjobb barátnőmnek meséltem a randiról...bátyámnak a csók részt nem meséltem el...

Erre ilyet mond nekem: Táborba majd adok egy gumit!

Válasz: WTF -_-" Minek az? Mondtam neki vagyis utaltam rá hogy én ilyen idős korban nem szívesen feküdnék le senkivel...(amikor unokatesójáról beszéltünk és azért akar felszedni egy csajt hogy meg_ja)

Bátyám: Nem baj azért kapsz egyet!!

Válasz: Minek?? Basszus bnőimmel cserélgetünk ám ruhát..véletlenül megtalálnák totál félreértenék!!!

Bátyám: De ha XY-al leszel ki tudja mi lesz....vannak olyan dolgok amik elkezdődnek és úgy sem bírjátok megállni majd...nagy lesz a kísértés...

Lehet igaza van de ez durva...-.-

Ui.: Bátyám nem perverz sőt mindenki előtt kijelentette(amikor megkérdezték miért kött el)(táncfellépésem volt és eljött megnézni) hogy a kishúga vagyok és szeret! Én is szeretem de nem akarok Qrva lenni ettől függetlenül..meg gumit sem akarok magammal cipelni xd

2014. júl. 16. 02:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Abban igaza van, hogy a fiatalok manapság meggondolatlanok, sodródnak az árral, következetlenek, és a galibát akarta megelőzni.

Nem ismer téged akkor annyira, hogy bízzon benned, vagy épp hogy annyira ismer, hogy tudja, hogy nem kéne téged anélkül elengedni.

Ezt vele kell megbeszélned.

2014. júl. 16. 02:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Bízik bennem...de tudja hogy minden hülyeségben benne vagyok...ezt kivéve...>< Az a baj neki már volt egy velem egyidős barátnője és az előtte már 3 sráccal lefeküdt ezért amikor ezt megtudta az ott alvásos bulit lemondta pedig még 2 ember jött volna de így inkább nem vállalta...és szerintem ezért kicsit félt...mármint hogy ilyen a korosztályom ://
2014. júl. 16. 02:36
 3/9 Sajtból van a hold : ***** válasza:
Hát ez kicsit bonyolult... ha van nálad gumi és tényleg nagyon belemerültök, nem félsz elveszteni, mert tudtok védekezni. Ellenben ha nem lesz nálad, nem fogsz belemenni, mert már bogarat ültetett a füledbe. :) Na ha mindezek ellenére nem lesz nálad és mégis belelendültök (értem ezalatt a vadabb csókolózást, ide-oda nyúlkálast etc...), akkor nagyon figyeljetek.
2014. júl. 16. 02:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát max a nagyon belemerülésig mennék el....mert azért 1 hónap után nem szeretnék lefeküdni senkivel...:/ Ráadásul ez az első is lenne nekem...és még szeretné egy kicsit várni az elvesztésével...
2014. júl. 16. 02:40
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Isteneeeem de aranyos vagy :D:D:D
2014. júl. 16. 02:45
 6/9 A kérdező kommentje:
A-Aranyos??? :OO :$ Na ez a válasz meglepett xd
2014. júl. 16. 02:50
 7/9 Sajtból van a hold : ***** válasza:
Ha úgy érzed bízol benne és szereted amnyira, hogy tudod, hogy nem bánnád meg még akkor sem, ha később nem működne, szerintem felesleges várni. Tudom fiatal vagy még, de abszolút nem korfüggő és attól, hogy manapság minden 15-16 évest ribcnak titulálnak csak, mert elmosódtak a határok, még mindig csak a te döntésed. :)
2014. júl. 16. 02:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Szeretni szeretem...meg bízok is benne DE mi van ha rosszul ítéltem meg és utána kidobna....Ráadásul azért 1 hónap mégsem olyan HŰ DE SOK IDŐ :// Nővérem 16 múlt amikor elveszítette és fél éve együtt voltak barátjával...szóval szüleim nem tudom mit szólnának hozzá ha kiderülne....>í
2014. júl. 16. 02:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező meg úgy általában! Mi az összefüggés ebben az esetben a mióta járunk és a közösülés között? Miért kijelenthető, hogy csak 1 év és 15 nap múlva fekszek levele, mert akkor már megbízok benne, akkor már nem tart K.-nak?

A szex és a szerelem nem kor és idő függő! Rengeteg az avit sztereotipia, beidegződés. Ne terjesszétek legalább egyedüli elfogadhatónak, erkölcsösnek!

A párommal 13 nap mulva már együtt voltunk, Mégis 29 éve vagyunk együtt!

2014. júl. 16. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!