Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog olyannal randizni, aki szimpatikus, de (még? ) nem tetszik úgy istenigazából? Vagy bántódáshoz vezet?
Kicsit kezdő vagyok még randizás terén, ezért kérdem.
Elhívtam egy szimpatikus lányt randizni. Jót beszélgettünk, jól éreztük magunkat, de ezen túl nem történt semmi. Aranyos volt, és nincs vele baj, viszont úgy igazán nem tetszett meg, nem zúgtam bele. Emellett az az érzésem volt, hogy én bejövök neki. De ilyesmiről nem beszéltünk, tehát ebben sem vagyok biztos.
Aztán írt, hogy találkozzunk még. Én szívesen találkozom vele, hogy jobban megismerjem, annak ellenére, hogy nem érzek egyelőre többet - ez normális az ismerkedés kezdeténél? Általában nem hirtelen érzelmek vezérelnek, és látok rá esélyt, hogy megtetszik. De természetesen nem akarom, hogy tévesen azt higgye, nagyon tetszik nekem, és esetleg emiatt mást várjon, esetleg megbántsam. E rövid leírás alapján szerintetek mit érdemes csinálni?
Köszönöm a válaszokat!
23/F
Miért nem mondod el neki, hogy te komoly kapcsolatot szeretnél, de még őt nem ismered és szeretnéd megismerni, mert egyenlőre ott tartasz, hogy tetszik és szimpatikus.
Amúgy ez a felnőttes, normális hozzáállás egy kapcsolathoz. Az meg a dedósabb, amikor a kis fiatalok azt mondják, hogy jajj! én úgy beleszerettem ebbe a srácba/lányba. Hogy tudna, ha nem ismeri?
Légy őszinte! ez a megoldás!
és persze találkozz vele.
Előbb meg kell ismerni és utána tudod csak megszeretni. Fordítva nem működik, hisz akkor csupán kívülről zúgsz bele és nem szereted igazán. Nem értek egyet #1-el, bár nem tudom, hány éves.
#2 vagyok
Igen. Ismerkedésnél ez teljesen normális, meg még randizásnál is. Pont erről szól ez az ismerkedős-randizós időszak, hogy megismerjétek egymást, és ha úgy alakul, akkor kialakuljon a szerelem. Teljesen normális, ez a dolgok normál rendje. (Nem az, amit sokan csinálnak, hogy összejönnek, aztán hónapok múlva kiderül, hogy nem is éreznek egymás iránt semmit.)
Hidd el, ha ő nem a zárójelben említett kategória, ő is tudja nagyon jól, hogy ez az ismerkedés időszaka. Aztán vagy felgyúl a láng, vagy nem.
Engem sem a hirtelen érzelmek vezérelnek. Nagy hirtelenjében, vagy 1-2 felszínes beszélgetéstől még nem fog az ember senkihez igazán érzelmileg vonzódni. Ahhoz több kell.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Akkor azt hiszem, nincs semmi gond, de azért érdemes tisztázni a helyzetet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!