Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha tetszik egy lány a suliból, de nem ismerjük egymást, hogy veszi ki magát a dolog, ha odamegyek hozzá, és megkérdezem, hogy lenne-e kedve találkozni, meg esetleg elkérem a számát? Túl béna?
Esetleg kérdezz meg egy termet, merre van, és utána próbáld meg folytatni a beszélgetést lassan terelődve más témákra.
Nem kell sietni.
elég direkt,de férfias.
én jobban szeretem a sunyibb nyitásokat.
ezektől a csajok nem érzik úgy,hogy rájuk rúgtam az ajtót.
pl
elmegyek mellette és a vállam fölött visszaszólva kérdezek valami egetverő baromságot.
láttad azt a két csajt akik öszeverekedtek?mosoly
válaszol,aztán már dumáltok is.
majd mond azt,hogy nem maradhatsz sokáig,mert menned kell,ezzel biztosítod,hogy nem fogsz a nyakán lógni órákig,elmondasz pár vicces sztorit,közben figyeled,hogy ő is nyit e feléd,pl megkérdezi a neved.
aztán elkéred a számát ha úgy látod vevő rád.
Szerintem sem kell lerohanni egyből szegényt, magadra való tekintettel sem, mert lehet, hogy van barátja és nem tudsz róla, vagy ilyesmi.
De nyugodtan menj oda hozzá dumálni:)
20l
hát, tudtommal nincs barátja, de ennek még utánajárok :D
amúgy persze nem ennyire hirtelen gondoltam, hanem mondjuk odamegyek, zavarhatom-e egy percre, bemutatkozom, megmondom, hogy szívesen megismerném, lenne-e kedve valamikor találkozni (idő hiányában, ugyanis a szünetek nem túl hosszúak), satöbbi satöbbi.
amúgy köszönöm a tippeket!
Igen először egy sima kontakt kell.
Ne hari de egy keresztnevet kérhetnék ehhez a gyönyörű archoz....vagy valami hasonlóan rossz duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!