Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon tetszik egy lány, de nem merek odamenni hozzá, mert nem tudom a nevét és nem is ismerem. Barátnői mindig ott vannak szóval nem olyan könnyű a dolog. Ha odamegyek mit mondjak? :S stb 16/F
A lényeg hogy ne görcsölj,csak lazán.Az ciki ha a csaj látja rajtad mennyire izgulsz.
Hajrá!
-Szia. Véletlenül a bolháimon állsz. Lennél szíves leszállni róluk?
-(Lány motyog vmit esetleg arébb áll)
-Köszönöm, ájj mégsem alattad voltak. Nagyon sajnálom ezt a kis incidenst (szomorú arc), kárpótlásul hadd hívjalak meg egy-két-három gömb fagyira.
-a; reakció: elküld a fenébe és bolondnak néz
-b; reakció: bolondnak néz, de az ingyen fagyit elfogadja
-c; reakció: rájön, hogy ezzel csak le akartad szólítani, bejössz neki, és kell neki az ingyen fagyi is, szal nyerél
Ezek alapján 33% esélyed van, az elég jó nem?:D
JÉZUSOM, egyeseknek ez a hülye válaszai.xDDDD De a bolhással egyetértek, én személy serint imádom, ha egy pasinak van humora. Még ha nem is a bolhással jösz, add önmagad.:) Amúgy egy lánynál arról leeht megállapítani, hogy tetszik-e neki egy srác, hogy a teste beszél helyette. Például egy csaj ideges, vagy zavarban van akkor, amikor a kezével macerál valamit... A haját, ruháját, kezét tördeli. lényeg az, hogy a keze elárulja. Meg persze a tekintet... Ha nem érdekled, akkor nem néz a szemedbe... Na jó, ez nem feltétlenül igaz, mivel én félős vagyok, és legszívesebben kirohannék a világból, ha egy srác leáll bolházgatni velem... De egy valamit fogadj meg: plázacica? NEM ÉRI MEG. Szerintem tizenhatéves létedre jobb témád is van a magassarkú cipők gerincre gyakorolt jótékony hatásairól...xDDDD Lényeg, ahogy írtad, nem is ismered ezt a csaj jóformán, szóval ha valami nem okés, inkább hagyjad a fenébe. Nem éri meg, haver!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!