Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány akiről nem tudok szinte semmit de nagyon tetszik mit mondjak neki ha odamegyek hozzá?
Figyelt kérdés
1 suliba járunk Én 16/f ő 15/l az öltözködési stílusáról gondolom hogy rocker viszonylag komoly lánynak nézem szünetekben ritkán látom és így nem igazán tudunk szemezni viszont ha látom akkor szinte mindig a bnőivel van és sztem nem vette még észre hogy figyelem. Neten(myvip) próbáltam keresni de nem találtam. Közös ismerősünk nincs (legalább is nem tudok róla) Anyit tudok róla hogy Busszal jár. Mit mondjak neki ha odamegyek hozzá, vagy milyen ürüggyel menyek oda hozzá?
Előre is köszi
2009. febr. 21. 17:52
1/1 anonim válasza:
szerintem menj el abuszmegalloba egyik nap a suli utan es vard meg a buszt amelyikkel o is jar :) amikor mindketten felszalltatok "veletlenul" picit lokd meg vagy vmi hasonlo akkor a tekintetek talalkozik, es ekkor mosolyogj 1 nagyot :D es kerj tole elnezest...ezek utan mar konnyen szoba allhatsz vele, megkerded hol lakik stb :) jo kiskaland lesz majd meglatod:) csak kicsi batorsag kell meg onbizalom! hajra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!