Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A horoszkópom miatt nem akar velem többet találkozni. Ugye ez nem normális dolog?
Kb. 3 hónapja látásból ismerem a srácot,mert egy helyre járunk edzeni. Múlthéten odajött beszélgetni és a kb. 15 perces beszélgetésünknek az lett a vége, hogy elhívott randizni. Őszintén örültem neki, mert tetszett és rendes srácnak tünt. A randi is okés volt részemről, de meglepett amikor megkérdezte mi a horoszkópom. Nem hiszek az ezotériában semmilyen szinten, de nyilván nem zavar, ha más igen csak tényleg meglepett, mert sosem kérdezték még meg. Mikor elmondtam látszott rajta, hogy nem tetszik és hozzátette, hogy "ettől féltem". Utána még beszélgettünk, de azért elrontotta a hangulatot. Számomra azért, mert nem értettem miért fontos ez, számára pedig, mert szerinte az én horoszkópom a legrosszabb mind közül.
Őszintén nem azért írom ki a kérdést, mert annyira bánt a dolog, hanem hogy megtudjam ez mások szerint sem értelmes dolog?
Lehet egyébként, hogy a személyiségemmel volt gondja csak így próbált meg "lerázni"?
Én is skori vagyok, de engem ilyen miatt még nem koptattak le. Oké, a felszínesek mondjuk sorra hallják meg olvassák a hülyeségeket, hogy milyen rosszak is vagyunk, de azért nem úgy van az a valóságban, ahogy a bulvár írja. Még az ezotériával komolyan foglalkozók sem tekintik egyik-másik jegyet rossznak.
Különben az is lehet, hogy sok a rossz tapasztalata a skorikkal, és ezért nem mer már ilyen jegyűvel kezdeni. :-) Ne sajnáld.
Jóég...Ez nálam a "most sírjak, vagy nevessek?" kategória.
Én utoljöra kb. 14 évesen foglalkoztam ilyen baromságokkal.
Ezzel az erővel, ha nekem eddig rossz tapasztalataim voltak a Béla nevű emberekkel, szóba sem állok azzal, akit így hívnak. Na ez is kb. ilyen.
Volt olyan már velem is, hogy minden áron meg akarta magyarázni a srác, hogy ő még eddig nem találkozott olyannal, aki az én jegyemben született és ők kijöttek volna egymással. Mondtam, hogy hülyeség, ettől függetlenül beszélgettünk, ment minden a maga útján, folytonos vita volt, hogy nem illünk össze, és jèè a végèn igaza lett. Nem bírtuk elviselni egymást. :D
De ezt ennyiből, hogy te skorpió vagy, szinte lehetetlen leszűrni, hogy működnétek-e együtt. Még minimum az aszcendenst érdemes figyelmbe venni egy ilyen párkapcsolat elemzés szerűségnél.
Ő milyen jegyű egyébként?
Én is néha elolvasom hogy mit ír meg érdekesnek találom, de ez alapján párt választani elég meredek. Aki erre alapozza az egész életét...hát nem szívesen lennék a baráti körében.
(Amúgy meg a skorpió csillagjegy a legjobb :D)
Nem szivesen ismerem el, de most utána olvastam kicsit jobban ennek az asztrológiás skorpiós dolognak..és egyértelműen igaza volt a srácnak. Na,persze nem én vagyok az antikrisztus, de 95%ban igazak rám a leírtak.
Azaz:
- Kifürkészhetetlen ✔
- Fontos a szex ✔
- Bosszúállo (nagyon) ✔
- Mindent megérez ✔
- Céltudatos ✔
- Nem érdekli mások véleménye ✔
- Titoktartó ✔
- Nem jár mindig tisztességes úton ✔
- Kegyetlen tud lenni ✔
- Szereti a fájdalmat (fizikailag és lelkileg is) ✔
- Az átlagnal jobban érdeklik a halállal kapcsolatos témák ✔
- Szélsőséges ✔
- Egyszerre tud építeni és rombolni ✔
És ami a legjobban igaz rám az az, hogy ha valaki megbánt általában megbocsátom, de soha nem felejtem el. Ja, és persze mindenképp bosszútállok valahogy érte.
Hihetetlen, de vagy tényleg van ebben igazság vagy átmosták az agyam.
Ez egy sablon. Amit mindenkire ralehet huzni. A sablonok az ido elorehaladtaval valtoznak, hisz ahogy telik az ido, a szellemi fejlodes ugy megy vegbe. Ezert van az, hogy ha elolvassuk pl a vizontok 1950-es jellemzeset, teljesen mas mesz mint pl a 2018-as. Az osszes csillagjegyel ez van.
Vannak hibak is benne. Ugyan ugy ahogy a szemelyiseg tesztekben is.
Tehat bosszuallo vagy....majd 10 ev mulva nem leszel az mert tudni fogod, hogy a bosszu felesleges energia pocsekolas.
Fontos a szex, szerintem mindenkinek fontos, sot, tan az elso es legfontosabb.
Epiteni es rombolni, kapasbol tudok mondani 17 olyan szemelyt aki egyszerre epiti le a kornyezeteben lebo emberekkel kapcsolatos kapcsolatait, ezzel egy idoben epiti is ujra oket.
Es itt vannak a hibak.....
Pl ezek.
Halall kapcsolatos dolgok jobban erdekelnek. Ezt az egy peldat tudtam felhozni a jellemzeseidnol ami nem illik a nagy atlag kutyahetkoznapi sablonba. A halal az egy fura dolog az embereknel. Nyugaton fokent tabu. Tehat itt mar van is egy hiba. Es sorolhatnam meg a dolgokat.
Ez a pszichologiabol lett kitepve, megspekeltek egy kis tombositessel (rahuztak egy jo kis sztorit, hogy a csillagok es a bolygok energiai) meg egy kis felsobbrendubb megfoghatatlan magasztos “istennel” bekevertek......es kesz is az ezoteria....a horoszkop.
Minden ember jelleme es sajat onnon szemelyisege, csak is a neveltetesen, a megelt pozitiv es negativ dolgok fel, vagy fel nem dolgozasan alapszik.
Azert nem jok ezek a horoszkopok, mert hasonlokeppen mukodnek mint a kozossegi media. Instagram, facebook stb, kicsorbitja az elmet es elkezd egy olyan dolog fele setalni, lepkedni ami nem igazi, ami csak egy egyfajta delibab, kecsegteto persze, latni instan, hogy mikyen tokeletes csajok meg pasik vannak. Es kecsegteto az is, hogy felruhazza magat az ember tudat alatt, pl elolvasva egy horoszkopjellemzest, jegyjellemzest, es egybol tobbnek, elitebbenk, sablon nelkuliebbneknerzi magat.
Szoval oda kell figyelni ezekre gyerekek. Mert okos emberek irjak es irjak is feketen feheren neha meg a tudomany vallat is megsimogatva, hogy igen, azta, ez meg tudomanyos szemszogbol nezve is, elegge elheto.
Egy dolog korul forog a vilag. Az a penz. Penzt csibalnak belole. Rengeteg penzt. Ezert kell vigyazzanak, hogy mit irnak, mert akkor senki sem vennenek, senki sem jarna josnokhoz, latokhoz, tiszito meg energetizalodo emberekhez 1ora akciosan 65 ezer ft.
Ertitek mar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!