Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam neki, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy már többet tudok róla, mint azt gondolná?

Figyelt kérdés

Régebben találkoztam egy sráccal, fel is keltette a figyelmemet, szóval kicsit "nyomozgattam" utána. :D Rengeteg dolgot megtudtam róla, talán kicsit vonzott is ez az idealizált kép, de nem találkoztunk többet és a valóságban sem történt semmi.

Most összesodort minket az élet, úgy alakult, hogy ismerkedünk.

Elmondanátok neki, hogy egyszer régen "belezúgtatok" és utánanéztetek az életének?

Hazugság lenne erről semmit sem szólni? Ugyanakkor elég sok mindent tudok róla, amikről még nem is beszéltünk... De bizarr lenne, ha megtudná, és lehet, hogy azt is gondolná, hogy ezért akármikor megkaphatna.

Nem tudom mi legyen, segítsetek!

2018. márc. 11. 16:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Üzenetekben olyanokat írtatok, hogy lényegtelen milyen a lány, ebből egyértelműen az jön le, hogy könnyen megfektethető... :D

Interneten néztem utána természetesen, nem fogadtam fel semmiféle nyomozót. Közösségi oldalak, testvérek közösségi oldalai, volt barátnők közösségi oldalai...

Kínos lenne azért, ha tudná. Az meg még kínosabb, ha tudja, csak nem mondja el, hogy tudja.

2018. márc. 12. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Én is tudom de mégse mondom el bélànak..nem haragszok rà ez miatt de màs dolgok miatt igen.. :( ő is netről tud dolgokat
2018. márc. 12. 17:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezt a skizofrén bélás sztorit már először sem olvastam végig, szóval kérlek ne offold szét a kérdést!
2018. márc. 13. 08:52
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert ha a sràc ràjön hogy nyomozol utànna akkor ő is skizofrén??màr ha eggyàltalàn csaj vagy mert itt mindenki annak adja ki magàt aminek akarja..hisz anonim oldal..csak a szàmitogépzseniknek nem..na a béla az szoval mi fura ebbe??nem tudott itt leinformàlni??dehogynem..
2018. márc. 13. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ma pl.privàtba irtam hogy életveszélyes egy utszakasz és ő is kitette hogy "életveszélyes" nyilvàbosba facen a falàra :) szoval tudom hogy ő is byomoz provokàl jeleket hagy..ez nem skizosàg :)
2018. márc. 13. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Vagypedig nagyon egy rugora jàr az agyunk és mind mind véletlen..de mivel véletlenek nincsenek ő is jol leinformàl engem..egyszer olyat is posztolt karàcsonykor hogy szereti a facen olvasni kivel mi történik de ez vmi idézet formàjàba..jo én is nézem az adatlapjàt de én nem vagyok szàmitogépzseni nem làtok bele a privàtjaiba ..bàr néha jo lenne a fejébe belelàtni :)
2018. márc. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!