Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki?
Van egy barátnőm.
Volt egy barátja, megcsalta elég sokszor, végül az egyiket bevallotta, és ha már a barátja rákérdezett, a többit is. A barátja másnap szakított vele, erre a barátnőm meg a családja azt kezdte hajtogatni, milyen bunkó az exe amiért letiltotta és nem hagyja hogy beszéljen vele a barátnőm, meg hogy talál nála ezerszer jobbat, és hogy szegény barátnőm, hogy így elhanyagolta az exe, így bánt vele...
Ezen kívül ez a barátnőm elég nagy rendszerességgel ittasan vezet.
Ez a barátnőm jól néz ki. Hosszú, sötétbarna haj, kellemes bőrszín, nagyon szép arc, sugárzó zöld szemek, dús ajkak. Formás mell és nagyon formás fenék. Minden férfi hajt rá. Pedig menekülniük kellene előle. Én persze minden udvarló előtt maximum jót mondok a barátnőmről. Most van valaki, aki nekem különösen tetszik, kvázi szerelmes lettem, és ez az illető talán jobban érdeklődik irántam mint iránta, vagy legalább egyformán. Nem tudom... Alapvetően inkább őt veszik észre. De ez az illető hála égnek érdeklődik irántam. És neki elmondanám ezt a két dolgot a barátnőmről, csak hogy "biztos befutó" legyek.
De lehet nem hiszi el, illetve nem akarnám "elárulni" a barátnőmet. És azt se akarom hogy csak azért kelljek neki mert már "egyedül vagyok versenyben". Amúgy a barátnőm nem hajt rá.
Én csak azt nem értem, hogy miért is ekkora nagy barátnőd egy ilyen lány.
Ismered azt a mondást, hogy madarat tolláról, embert barátjáról...?
Nyugodtan elmondhatod neki, de ne úgy jöjjön le, hogy csak be akarod sározni. Ha esetleg szóba kerül akkor közölhetsz néhány információt, hogy pl. neked mi nem tetszik a barátnőd viselkedésében aztán a férfi majd eldönti, hogy melyiket akarja inkább.
akkor közhellyel folytatom: szerelemben háborúban nincs szabály..
1es válaszoló: szokványos hogy minden partyribizlinek van egy normális barátnője..illetve ne vedd magadra kérdező minden szép lánynak egy kevésbé szép barátnője olyan mint a középkorban a fő cseléd mindig kihuzza az úrnőt a bajból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!