Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedés elején elmondjam a hölgynek hogy korábban jártam erotikus masszázsra?
Szerintem semmi köze hozzá, ha nincs semmilyen betegséged emiatt.
N
>Az ismerkedés elején
Nem kell rögtön ezzel indítani. De az ismerkedés során nem kell ezt sem titkolnod. Amikor ilyesmi kerül szóba, nyugodtan mondd el, nincs mit szégyellni ezen.
Legalább annyira felesleges, mint beszámolni a korábbi párkapcsolatok során történt szexről.
Tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy Te szeretnéd-e tudni azt, hogy a párod korábban milyen szexuális tapasztalatokon esett keresztül?
Engem nem zavarna. Ha valaki sokáig egyedül van és unalmas már a saját keze, ami ugye mégsem egy olyan intim helyzet, mint másnak az érintése, még mindig kulturáltabb megoldás, mint random módra szórakozó helyen zaklatni csajokat dugás reményében. Egy ilyen helyen legalább van higiénia, kulturált társalgás, ha igénylik, és 100% vendégre figyelés.
Egy volt erotikus masszőr
Hát azért nem biztos, hogy senkit sem zavarna.
Engem pl lehet, hogy zavarna, mert:
1, mi a garancia arra, hogy többé nem teszi meg? A két szép szeméért higyjek neki? És egyáltalán mikortól kell leállni? Én nem igazán vágynék olyan pasira, aki massszázsra jár miközben velem ismerkedik, mert a kapcsolatunk még nem komoly.
2, számomra ijesztő egy olyan férfi aki képes úgy élvezni dolgokat, hogy ez közben a másiknak kellemetlen, tárgyként használni egy nőt a saját kielégülésére. Mert hát egy erotikus masszőr sem azért csinálja ezt, mert annyira imádja. Egyáltalán nehogymár ennyire ne bírja amíg egyedül van. Akkor már inkább legyenek egyéjszakás kapcsolatai. Mert az remélhetőleg nem egy egyoldalú élvezet. Ja persze azért dolgozni kell, nem csak letenni a pénzt az asztalra és hátradőlni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!