Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti kb. hány embernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kb. hány embernek küldtetek már erotikus képet online?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy megismerkedtem egy lánnyal. Nagyon aranyos minden rendben van vele viszont az ismeretségünk első 20 percében ő tette fel a kérdést, hogy megmutassa-e a punciját ?!

Ebben az esetben nem hinném, hogy pont én lennék a kiválasztott vagy ilyesmi :D Szóval valószínűleg több emberrel is csinálja ezt egyhuzamban vagy, hogy működik ez nálatok ? :D

Létezik olyan, hogy ezt a korszakát éli ? Amúgy még szűz és "tini" korban van :D

2016. jan. 31. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor jó kis ribi lesz belőle ...
2016. jan. 31. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Tini3,14csa. Nem kell foglalkozni vele. Én összesen 10 embernek küldtem. Ebből öttel jártam is, kettőt küldtem barátnőimnek hogy véleményezzék, kettőt alkalmi szex reményében (bejött), egyet meg véletlenül megosztottam instagramon.

24L

(Ja és mindegyiken fehérneműben voltam.)

2016. jan. 31. 23:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitok :D, akkor valószínűleg párhuzamosan folytat egypár ilyen társalgást ? :D
2016. jan. 31. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Én max akkor ha egy hullám hosszon vagyunk és nagyon kéri... 19L
2016. jan. 31. 23:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem küldtem soha ilyet.
2016. jan. 31. 23:25
 6/12 anonim ***** válasza:
0.
2016. jan. 31. 23:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Soha nem küldtem és nem is fogok.

Szerintem ez izgatja föl. Vannak ilyen emberek.

2016. jan. 31. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
dobd már el a csaj nevét/profilját priviben :'D
2016. febr. 1. 00:05
 9/12 A kérdező kommentje:

nem adom ki személyes információt, ha szerencséd van és találkozol vele akkor találkozol vele, ha nem akkor nem ;)

Majd ismerkedik azzal akivel akar és nem azzal akit ráeresztek bocsi :D

2016. febr. 1. 00:06
 10/12 anonim ***** válasza:
sajnos meg sem tudom szamolni de mindet megbantam! nem azert mert lett kovetkezmenye csak egyszeruen mostmar rosszul erzem magam miatta. szuz voltam mikor ilyeneket kuldozgettem es mar kinottem belole.
2016. febr. 1. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!