Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom az egyik tanáromhoz, elmondjam neki, vagy sem?
Évek óta tanít a gimiben a matektanárom, de sosem érdekelt mint férfi. Viszont egy ideje valami bekattant nálam és elkezdtem vonzódni hozzá, egyre jobban. Nem szerelmet érzek iránta, nem bámulom őt egész órán csorgó nyállal, nagyon visszafogottan viselkedek vele. Max annyit próbálok, hogy észrevegyen hogy jól öltözködöm, hétköznapiasan, mégis szexisen egy-egy kivágott vállú, vagy térdű ruhával. Meg szokott nézni, de más jelet nem igazán ad.
Májusban érettségizek, így már nincs sok időm vele. Én 20, ő 35-40körül van, és nincs senkije, se feleség, se élettárs. Nem is az a tipikus szívtipró típus, akiért odalennének a lányok, ezért fura nekem is hogy megtetszett, de hát ezt nem mi uraljuk...:)
Azon gondolkodom, hogy elmondjam-e neki ezt az egészet, hiszen ez nem bűn, bárki bárkibe belezúghat, szerencsétlen dolog hogy épp a tanárom.
Viszont ha el is mondom, azt csak érettségi után, nehogy azt higyje hogy meg akarom bundázni vagy ilyesmi, vagy ő kerüljön bajba emiatt.
Nem is tudom mit várnék tőle, ha jól fogadná meglepődnék, de biztos hogy azonnal ráugranék..ballagás után már nem számítok a diákjának.
Azt fontos tudni, hogy nem az első ilyen korú férfi lenne akivel kapcsolatba kerülök, valahogy engem csak ez a korosztály vonz, emiatt ne ítéljetek el kérlek. Ha lenne családja más lenne a helyzet, de így,hogy magányos, úgy érzem, zöld a lámpa.
Ha bármi tanáccsal/tapasztalattal tudnátok segíteni megköszönném, bár már így is jobb, hogy kiirhattam magamból, hiszen erről senkinek nem beszélek.
Köszönöm :)
Szerintem ne lépd túl a tanár-diák viszonyt.
Ha néha még is néz, férfiből van, van szeme, más tök ismeretlenek is megnézik a nőket, fiatal lányokat akár az utcán, buszon... is, ennek nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Valószínű a szemében te csak egy vagy a tanítványai közül, nem hiszem, hogy valaha megfordulna a fejében más.
És persze nem szabad elfelejteni, hogy te szinte csak most kezded a felnőtt életet, ő meg lehet, komolyabb célokból keres társat.. O:)
Persze, ha nagyon nem tudsz ezen átlendülni, hogy ne legyen milettvolnaha érzésed, persze.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!