Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, elmondjam neki?
Randizgatok egy lánnyal, aki tök normális, és kb kiegészítjük egymást, viszont előjönnek "apróbb" problémák. Az egyik ilyen - nincs rá jobb kifejezés -, hogy büdös a szája, de még a szabadban is egy méterről lehet érezni ha elneveti magát, stb... én meg olyankor nem veszek levegőt. Mit tegyek ebben a helyzetben?
A másik dolog, hogy többször azt vettem észre, hogy wc-zés után nem mosott kezet, aztán folytatta az éppen aktuális tevékenységet, szerencsére enni nem láttam még utána. Szóljak neki? Egyébként 29F 27L
Szerintem a száj még egy dolog,megkínálod rágóval.
De ez a kézmosás dolog übertré! Legyen nálad kézfertőtlenítő zselé és fertőtleníítsd a kezed,utána mond,h nyomsz az övére is.(azt hiszi majd,h simogatni akarod a kezét).
Ez a 2 lehetőség van.Vagy hagyod az egészet.
A kezmosas hianya szimpla igenytelenseg. A budos szaj viszont sokminden jele lehet, akar gyomorbetegseg, reflux vagy rossz fog is okozhatja...
Probalj meg beszelni vele, ha megsertodik rajta, hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!