Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a lánynak, hogy komolyan gondolom? (Bővebben lent)
21/F vagyok.
Pénteken voltunk bulizni, megismertem egy lányt, jól elvoltunk, de kiderült, hogy egyik ismerősöm ex barátnője.
A volt barátját csak azért ismerem, mert egy cégnél dolgozunk, és többször találkoztunk. Valószínűleg nem is az lenne a gond hogy ismerjük egymást, hanem, hogy a csaj valamiért tart attól, hogy a volt barátja bekavar (így vettem ki a szavaiból).
Ma elhívtam vacsorázni, és igent mondott, mondta hogy jól érezte magát velem pénteken, szóval ez pozitív.
Azt viszont nem tudom, mik a szándékai. Csak beszélgetni akar, semmi extra, vagy jobban megismerni, a komoly kapcsolat is megfordult a fejében?!
Az lenne a kérdésem, hogy elmondjam neki, én komolyan gondolom, azért találkozom vele, hogy jobban megismerjem, vagy inkább hagyjam hogy idővel kibontakozzanak a dolgok (hogy komolyan gondolja-e, vagy sem)?
Köszönöm!
Nem kell túlzottan előreszaladni. Azt írod: azért találkozol vele, hogy jobban megismerd. Ez így teljesen rendben van, viszont mi van akkor, ha megismered, és rájössz, hogy mégsem hozzád illő? Tehát jelen pillanatban nem tudhatod, hogy mi lesz a vége!
Viszont az sem szerencsés, ha csak baráti gesztusokkal viszonyulsz hozzá, mert abból meg az jöhet le számára, hogy csak barátkozni akarsz. Tehát mindenképpen célszerű "udvarolgatni" is, jelezd, hogy vonzónak találod, nőnek tekinted. Flörtöléssel, udvarlással. Tehát inkább metakommunikációval, mint egyértelműen közölve a szándékaidat. Abból, hogy hogyan reagál, ki fog derülni, hogy ő hogyan viszonyul hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!