Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan még ilyen korban is ez az ideál? (18-23/Lányok válaszára vagyok kíváncsi)
Megértem, hogy vagytok 14-18 évesek és az a jó ha valaki marha menő, anyuci-apuci kedvence, ecsetfejű, gizda, csőgatyás kis köcsög, DE ha megkomolyodtok egy kicsit tényleg ezek kellenek? Nem azért mondom mert nincs sikerem, csak nagyon sokszor, sajnos egyre többször ezt tapasztalom, miért ennyire jó a nulla férfiasság?
20/F
Nem hinném,h 20 feletti lányoknak bejönnének az ilyen fazonok. Nekem legalább is nem.
Tudod a lényeg a magabiztosság és a kisugárzás, valószínűleg ha ilyen fiúkat látsz lányokkal,akkor bennük ezek megvannak,s mágnesként vonzzák a lányokat. Persze majd ezek a fiúk is pár év múlva lecserélik a csőgatyát meg az ecsethajat,de mivel előtte sikereik voltak,így megmarad a magabiztosságuk,s sikereik lesznek továbbra is.
22 vagyok, az én környezetemben sehol sem ez a módi. Mármint, sem egyetemi csoporttársaim, sem kollégiumi szobatársaim, sem a társaság nőtagjai... Senki nincs együtt ilyen pasival, mint akit leírtál. Az én párom meg is fojtanám, ha a gyönyörű szőke göndör haját lenyírná ecsetfrizurásra. Az elég gagyin néz ki amúgy is a legtöbb pasin, nem is értem, miért ez a divat :D
Én továbbra is azt mondom, hogy rossz helyen keresgélsz. Sokat járok a városba, metró, tömegközlekedés, kevés olyan párt látok, akik közül a fiú megfelelne a te leírásodnak. Néha látok ilyeneket, persze, elismerem, de ők kinéznek max 17nek, meg a nőik is, szóval érted... Lehet, hogy csak nekem szelektív a figyelmem, nem tudom, de én nem ezt a trendet látom magam körül. Vagy csak én mászkálok rossz helyeken. Mondjuk, diszkóban nem nagyon lehet engem megtalálni, lehet, ez a gond?
7-es válaszoló, most 2 lehetőség van, 1, magadra ismertél vagy 2, szimplán szúrja a szemed egy normális kérdés...Szóval kérlek, mesélj még :D
8-as, lényegében ez nem az én keresgélésemre hat ki, alapvetően nem vonzanak azok a lányok akiknek ilyen az igényük, a diszkókat én sem preferálom, szívesebben megyek pl. egy romkocsmába a barátaimmal, én is efféle helyen dolgozom. Örülök, hogy arra más a helyzet de itt zömmel ezt venni észre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!