Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az ideálom?
Sosem kerestem a tökéletes nőt, mert nincs ilyen. De megkísértem a sorsot, hátha a google angyala egy keresés következtében ide irányítja.
Számomra az ideál: legyen határozott, merjen kezdeményezni, és bátran vállalja a véleményét, ha valamivel nem ért egyet. Legyen felsőfokú végzettsége, vagy éppen csinálja most azt. Nem várom el, hogy egy konyhatündér legyen, de legalább annyira tudjon főzni mint én (elég gyakran mozgok a konyhában). Értse a vicceimet, szeressem TV-t nézni (pl.: snooker, kézilabda, híradó és jó pont, ha tudja, hogy ki az a Berényi Miklós). Ne vesse el az igényes szórakozást, pl.: egy jó komédiánál egy színházban nincs jobb. Hobbi szinten szeresse a sportot (kb. heti 2 közös futás), valamint legyen célja az életben. És, hogy "megfogható" dolgokat is írjak: 24-28 év közötti, barna haj, nagy barna szemek, C vagy D, valamint átlagos testalkat...
De mindezeken felül praktikus, ha hűséges és megbízható.
Szóval létezik ilyen nő? :)
Biztos van, a kérdés az, Te mit nyújtasz neki ha már benyújtottad a kívánságlistát.
Amit nyújtasz az reméljük nem ennyiben testesül meg
- farok
- feleannyi fizetés
- lemosod az autót
- keménykedsz ha valaki "csúnyán nézett"
Nem kívánság lista akart lenni, inkább amolyan költői kérdés. Mit nyújtok cserébe? Ezek nagyon messze állnak tőlem (...feleannyi fizetés, lemosod az autót, keménykedsz ha valaki "csúnyán nézett"...) (ebből a korszakból már kinőttem).
Ha még bullshit szövegnek is hangzik, röviden mindig az a célom, hogy mellettem egy nő igazi nőnek érezze magát!
Le lehet pontozni, de szerintem fölösleges ilyen sok elvárást támasztani a jövendőbeliddel szemben. Nem ezen fog múlni, hogy működik-e a kapcsolatotok, meg nagyon leszűkíti a kört.
Én kb 10 évet vártam az ideálomra, aztán kiderült, hogy vele nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!