Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon szerelmes vagyok a barátom személyiségébe, szinte magához láncolt ezzel, de nem az ideálom?
Gondold át hogy számodra mi az ami igazán fontos és mérlegelj. Ha nagyon zavar a barátod kinézete, már már annyira hogy ez vmennyire taszít akkor tudod mi a dolgod.
Mondjuk ezt az elején kellett volna letisztáznod magadban.
Első: Az nem olyan könnyű, te sem döntöd el, hogy ki tetszik és ki nem.
Vele nincs semmi baj, jóképű, humoros, poénos de ugyanakkor komoly is tud lenni, elviseli a piszkálódásaimat. Képtelen lennék megbántani őt, viszont én már több hete őrlődök, és bűntudatom van, mikor megbámulok egy-két helyes rocker srácot
Ne csinálj ebből nagy ügyet. Mi pont fordított helyzetben vagyunk a párommal, ő a nagy rocker, és a bakancsos rocker meg a fűzős goth csajok jönnek be neki. Mégis belém szeretett a kis pörgős szoknyáimmal és fodros blúzaimmal. Én meg alapból a komoly, visszafogott férfiakhoz vonzódom, mégis ő lett az életem párja a veszkócsizmáival meg a hörgős zenekarával.
Ha megnézünk valakit az utcán, az olyan ember, aki külsőre megfelel az ízlésünknek. De egy kapcsolatban ezen kívül is rengeteg fontos dolog van, sőt talán ez a legkevésbé fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!