Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan még ilyen korban is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan még ilyen korban is ez az ideál? (18-23/Lányok válaszára vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés

Megértem, hogy vagytok 14-18 évesek és az a jó ha valaki marha menő, anyuci-apuci kedvence, ecsetfejű, gizda, csőgatyás kis köcsög, DE ha megkomolyodtok egy kicsit tényleg ezek kellenek? Nem azért mondom mert nincs sikerem, csak nagyon sokszor, sajnos egyre többször ezt tapasztalom, miért ennyire jó a nulla férfiasság?

20/F

2015. jún. 4. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19 vagyok.. nekem anno 15-16 évesen se jöttek be az ilyenek, egyszerűen herótom van a csőnadrágtól a hasig kivágott V-nyakú pólótól meg a többitől. Nekem igenis legyen egy férfin szőr, ne nézzen ki úgy mint egy meztelen csiga és legyen benne férfias dolog rengeteg, utálom ha valaki több időt tölt a tükör előtt mint én. (bár nem nehéz űberelni a reggeli 5 percemet :D) Adjon magára, de ne legyen díszkö.csög.
2015. jún. 4. 22:28
 12/14 anonim válasza:

Talán mondjuk nem ilyenfajta külső jegyek alapján kellene megítélni a férfitársaidat? Esetleg ne adj Isten egy "ecsetfejű", "gizda", "csőgatyás" is lehet olyan intelligens, vagy még intelligensebb, mint te magad? (Nem lehet nehéz...) Nem egy ilyet ismerek, persze aláírom, hogy sok az ellenpélda.

De jó lenne, ha el tudnád különíteni az öltözködési stílust az egyéb személyiségjegyektől, mint pl. megértés, tolerancia, intelligencia, türelem, stb stb ami mind szintén alapfeltétele egy jó kapcsolatnak, és esetleg ezekben a fiúkban is meglehetnek, + ők sanszos, hogy nem egész nap köcsögöznek és anyáznak másokat a saját sikertelenségük miatt. ;)

2015. jún. 5. 00:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es válaszoló, igazán remélem, hogy szívügyednek érezted a kérdést és csakis ezért keltél védelemre az ilyesfajta "férfitársaim" mellett. Gondolkodtál már a Máltai szeretetszolgálaton? :)
2015. jún. 5. 08:38
 14/14 anonim válasza:

És te azon, hogy bevedd a gyógyszereidet? (Már meg ne haragudj, de "csőgatyás KIS KÖCSÖG", "EZEK kellenek", stb...)

Szóval ezerszer inkább egy ilyen "kis köcsög", akinek mondjuk annyi a bűne, h ad magára, de nem olyan előítéletes mint te, nem szapul másokat és teljesen normális is lehet, sokszor még értelmes is mert az nem a külsőtől függ.

Amúgy igen, kicsit a szívügyem az olyan előítélkezők jobb belátásra térítése mint te, kedves kérdező. :D

2015. jún. 6. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!