Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy hosszú távra tervezek vele és komolyan gondolom vele a dolgokat? Többi lent!
Van egy lány akivel sajnos még nem volt személyes kontaktusom és találkám,skypon és msnen szoktunk beszélni.
Sajnos a találka még kilőve mert elég messze lakunk egymástól.Ő tervezi hogy ide költözik,de azt még nem tudom hogy én miattam,vagy amúgy is ide költözne.Igazából nem régóta ismerjük egymást,de a célunk megegyezik és nagyon sok közös témánk van és megértjük egymást.
A baj annyi hogy ő csak 2 év múlva fog tudni ide költözni és addig csak távkapcsolatban működhet a dolog.
A kérdésem az lenne hogy érdemes lenne neki elmondanom hogy szeretnék vele közös terveket szövögetni?Vagy ez még korai lenne 1 hónap ismertség után?
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:16
Jóó de akkor mit csináljak?Nem tudom letagadni az érzéseimet...
Úgy érzem vele lehetne közösen tervezni.Nem tudom mert így meg félek hogy elveszitjük egymást szem elől.De ha ezzel a tudattal csinálja ő is a dolgait és én is,akkor az egy összetartó lehet addig is.
Vagy ha ezt így elmondom az csak egy gátló tényező lenne?Komolyan mondom nem tudok mit csináljak...
Nem voltam még ilyen helyzetben,de valahogy tudatnom kellene vele vagy nem tudom.Tudom ez így biztos ijesztő lenne neki.De ha nem is mondom el hogyan tudnék rá célozgatni?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:27
Igazad van!Megfogadom tanácsod!
1 hónapos msn és skype csevegés után, úgy, hogy nem is láttad, milyen életnagyságban, személyesen?!
Iszonyatosan korai, és még azt is megkérdőjelezném, hogy tényleg tudod-e, hogy mit akarsz... Majd ha együtt éltek legalább 3hónapot egy háztartásban, és még mindig így érzed, akkor kérd meg a kezét!! :)
Több olyan ember is volt már az életem egy szakaszában, hogy állandóan beszélgettünk neten, de a személyes az valahogy mégsem sikerült úgy.. (persze több volt, akikkel simán ment minden téma, röhögés, miegymás, de ha csak ott beszéltek, iszonyat furcsa lesz találkozni..)
Mennyi idősek vagytok amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!