Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy hosszú távra tervezek vele és komolyan gondolom vele a dolgokat? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sajnos még nem volt személyes kontaktusom és találkám,skypon és msnen szoktunk beszélni.
Sajnos a találka még kilőve mert elég messze lakunk egymástól.Ő tervezi hogy ide költözik,de azt még nem tudom hogy én miattam,vagy amúgy is ide költözne.Igazából nem régóta ismerjük egymást,de a célunk megegyezik és nagyon sok közös témánk van és megértjük egymást.
A baj annyi hogy ő csak 2 év múlva fog tudni ide költözni és addig csak távkapcsolatban működhet a dolog.
A kérdésem az lenne hogy érdemes lenne neki elmondanom hogy szeretnék vele közös terveket szövögetni?Vagy ez még korai lenne 1 hónap ismertség után?
2011. jún. 22. 12:13
11/12 anonim válasza:
Te egy álomképbe vagy szerelmes. Ez óhatatlan, ha nem ismered személyesen a másikat. Ha találkoztok, akkor eldől hogy egyáltalán van-e miről beszélni. A távolságot oldd meg egy találka erejéig, mert különben még hónapokig vagy évekig kergetsz valakit aki nem is létezik. Hidd el, sokat ismerkedtem neten, és senki sem olyan mint a cseten, skype-on vagy webkamerán. Hasonló, de mégsem ugyanaz.
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!